Evet Turgut bey aklımda var arkadaşınız memnun kaldı mı acaba fiyatı da uygunduArkadaşımın olduğu bir doktor var çok güzel burunlar yapıyor . Turgut yüce
Evet çok memnun kalmış.ben de ona olacaktım ama şehirdışında olduğum için başkasına yaptırmıştım .Evet Turgut bey aklımda var arkadaşınız memnun kaldı mı acaba fiyatı da uygundu
Evet çok memnun kalmış.ben de ona olacaktım ama şehirdışında olduğum için başkasına yaptırmıştım .
Turgut bey süper iyi bir doktor. Ben çook memnunun.Evet Turgut bey aklımda var arkadaşınız memnun kaldı mı acaba fiyatı da uygundu
Ben turgut yüceye ameliyat oldum ve çok memnunumFiyatı çok uçuk olmayan ama güzel yapan doktor bileniniz var mı acaba bütçem 8bine kadar şu an İstanbul Kocaeli çevresi
Ne kadara oldunuz acabaBen turgut yüceye ameliyat oldum ve çok memnunum
Arkadaşımın görümcesi gebzede bünyamin çakıla olmuştu çok memnundu.sanirim fiyat 6-7 bin arasiFiyatı çok uçuk olmayan ama güzel yapan doktor bileniniz var mı acaba bütçem 8bine kadar şu an İstanbul Kocaeli çevresi
Turgut Yuce hangı hastanede pekıArkadaşımın olduğu bir doktor var çok güzel burunlar yapıyor . Turgut yüce
Ne zaman olmuştunuz ve kemik , polip gıbı sıkıntılarda varmıydı?Ben turgut yüceye ameliyat oldum ve çok memnunum
Kendi kliniği varmış İzmit’teTurgut Yuce hangı hastanede pekı
Arkadaşınızın fotosu var mı rica etsem atabilir misinizArkadaşımın olduğu bir doktor var çok güzel burunlar yapıyor . Turgut yüce
Merhaba süleyman yılmazla görüşme sağladımı kardeşiniz son durum ne ? Ameliyat oldumuistanbul'da süleyman yılmaz 8 binden başlıyormuş. instada paylaştıkları güzel. yarın kardeşim görüşmeye gidecek.
Merhaba Süleyman Beye ameliyat oldunuz mu?istanbul'da süleyman yılmaz 8 binden başlıyormuş. instada paylaştıkları güzel. yarın kardeşim görüşmeye gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?