uygun fiyatli burun estetiği

gulizuslu35

Guru
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
40
0
296
İzmir
Arkadaşlar izmirde uygun fiyatli dedikleri icin ege ünuversitesi yiğit özer tiftikçioğluna dun muayeneye gittim ve cok ilgisiz bi tavirla karsilastiktan sonra bugün fiyatlarin 3.000-4.000 arasi oldugunu öğrendim aranizda hersey dahil 1.000- ile en fazla 2.000 kadar güzel doğal burun yaptiran var mi hic sans yok bende neye elimi atsam kuruyo massallah

Valla bezdim iyice 5 dk. İçinde görüntülenme 37 dem 46 ya yükseliyor ama cevap yok umudumda kalmadı zaten yada herkez benim gibide ondan mı bakıp çıkıyo

canım bence fiyatı ucuz tutucam derken kötü bi ameliyat yaptırma sonucta tüm hayatını etkileyecek bu kararın :53:
yani tabiki yüksek ücretler ödeyip memnun olmayanlarda var ama ben işini şansa bırakma doktorun iyiliğine bak öncelikle derim :44:

Cumartesi gününe randevu aldım ekol kib ye bakalım onlar ne kadar isteyecek
canım ben ekolde oldum amelytımı sen kmden randevu aldın ? sana bi kaçının fiyatını söyleyim bilgin olsun :)

bora karaali 3000
cem karas 2.500
yahya demirdelen 2.500

benim bildklerm bunlar 3ü arasında kaldığım için onların fiyatlarını blıyorm :) zaten 2.500den altı yapan dr yok orda bilgin olsun..

uygun fiyat tamam önemli ama sırf fiyatı uygun diye hiç ismini cismini bilmediğiniz doktorlara ameliyat olmayın,ismini duyurmuş ameliyat ettiği kişilerin resimlerini gördüğünüz yüzyüze görüştüğünüzde içinize sinen doktora ameliyat olun

canım ben ekolde oldum amelytımı sen kmden randevu aldın ? sana bi kaçının fiyatını söyleyim bilgin olsun :)

bora karaali 3000
cem karas 2.500
yahya demirdelen 2.500

benim bildklerm bunlar 3ü arasında kaldığım için onların fiyatlarını blıyorm :) zaten 2.500den altı yapan dr yok orda bilgin olsun..

Ben Yahya Bey'den randevu aldım uzaktan tanıdığım bi kaç kişi orda ameliyat olmuş telefonda sekreter 2.000 tl kadar yapıldığını buruna göre değiştiğini söyledi bende benim burnum büyük değil ucundan rahatsızlık dedim oda küçükse fiyatta uygun olur dedi yarın gideceğim inanın bütçem az zaten eşim annem çevremdekiler yaptırmamı istemiyorlar zor ikna ettim onları ekol dede olamazsam devlet hastanesinde iyi bi doktor bulup yine de yaptırcam dediğiniz gibi doktor çok önemli benim için dua edin lütfen şans dileyin

Sandde canım senin resimlerini görebilir miyim memnun kaldın mı sen

canım özelden face linkini at ekleyim ordan bak fotolarıma istersen. Ben cem bey'e ameliyat oldum başta şişken memnun değildim ama şişlikler inince küçülünce şuan çok memnunum çok doğal :) Doğal istersen cem bey'i öneririm. Arkadaşımda yahya bey'e olmuştu yahya bey hep aynı tarz tek tip burun yapıyo zaten gittğinde daha önce yaptığı burunlarının fotolarını görmek istedğini söylersen gösteryo. Orda tüm yaptıgı burunlarının birbirne benzeğni görürsün zaten yahya bey küçük yapma taraftarı :) arkadaşımda memnun bi sorun yaşamadı seçim sana kalmış :)

Back
X