Uygun fiyatlı dudak dolgusu

Ayysuude

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
16
1
286
Merhaba dudağıma 2cc yaptırmak istiyorum.Dolguların normal ücreti 600-1100TL arası ama doktorlar bunun için 3500-4000TL arası ücret istiyorlar. Önerebileceginiz uygun fiyatlı doktor var mı?

Deri altına yapılıyor kalıcılığı az olur, doktorların enjekte ettiği kasın altına oluyor

Merhaba dudağıma 2cc yaptırmak istiyorum.Dolguların normal ücreti 600-1100TL arası ama doktorlar bunun için 3500-4000TL arası ücret istiyorlar. Önerebileceginiz uygun fiyatlı doktor var mı?
2ml cok fazla en ince dudaga bile yine de siz bilirsiniz tabii Bu arada belli ücretin altında yapan yerlere itibar etmeyin derim

2ml cok fazla en ince dudaga bile yine de siz bilirsiniz tabii Bu arada belli ücretin altında yapan yerlere itibar etmeyin derim
Gerçekten çok ince olmasa 2cc istemezdim ama yok gibi bir şey. En kaliteli 2ml dolgunun doktorlara maliyeti 1300TL. Fiyatları kendileri bu kadar yükseltiyor. 1300TL lik ürünü 4bin küsüre enjekte etmek çok fazla.

Ben evde hyaluron pen ile yapmayi dusunuyorum
Ayşe Merhaba
Ne yaptın? Alıp denedin mi? Ben de internette araştırdım biraz. İğnesiz ve basınçla sağlıyor dolguyu. Yabancılardan evde yapan çok bunu. Hatta hangi noktalara yapılıp hangi noktalara yapılmayacağına ilişkin video paylaşan da olmuş. Kullanan ya da bu deneyimi yaşayan var mi aramızda?

Ben aleti aldım kizlar ama henüz dolguyu alıp denemedim aleti gardrops uygulamasından siringalariyla beraber 500 e aldım baya uygundu

Ayşe Merhaba
Ne yaptın? Alıp denedin mi? Ben de internette araştırdım biraz. İğnesiz ve basınçla sağlıyor dolguyu. Yabancılardan evde yapan çok bunu. Hatta hangi noktalara yapılıp hangi noktalara yapılmayacağına ilişkin video paylaşan da olmuş. Kullanan ya da bu deneyimi yaşayan var mi aramızda?
Ayşe Merhaba
Merhaba evet dudagimizin ıslak kısmına yapmıyoruz sadece orada damarlar var dediğin gibi yabancılar evde her yerlerinde kullanıyor biraz daha cesaret edersem dolguyuda alıp kullanicam ama yaparsam haber veririm yapmazsam bilin ki korkumdan😭

Merhaba evet dudagimizin ıslak kısmına yapmıyoruz sadece orada damarlar var dediğin gibi yabancılar evde her yerlerinde kullanıyor biraz daha cesaret edersem dolguyuda alıp kullanicam ama yaparsam haber veririm yapmazsam bilin ki korkumdan😭
Çok tehlikeli değil mi evde böyle bir şey yapmak😳

Denersem buraya yazıcam bende turkiyede popüler olmasını bekliyorum dermaroller dermapen gibi youtubede video çekenleri bulsam Türklerden cesaret edicemde beklemedeyim

Çok fazla olmaz mı 2 cc dudaklarınız çok mu ince? 3000 civarı diye biliyorum 2 cc için bi kaç yeri aradım en uygunu.

Ben aleti aldım kizlar ama henüz dolguyu alıp denemedim aleti gardrops uygulamasından siringalariyla beraber 500 e aldım baya uygundu
Uygulama videoları var internette. Buldun mu? Bulamadıysan gönderebilirim özelden. İlk aşamada fazla yapma bence. Önce bir vücudunun tepkisini gör. Ben de çok araştırıyorum. Şu an sanki ben yapacakmışım gibi heyecanlıyım :D gelişmeleri yaz bize, bekliyoruz heyecanla.

Back
X