Cilt Bakımı Ürünleri Uygun fiyatta cilt bakım ürünleri önerilerinizi alabilir miyim?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Ben nivea nın kullanıyorum:).Memnunum.Tonik,temizleyici 15 cıvarı fiyatları.Kremlerde özelliğine göre değişiyor sanırım 20 cıvarından başlıyor 40a kadar var.Bide geçen hafta temizleyici neutrogena aldım 17 ye kipadan.İyi gibi şimdilik

Son düzenleme:
Ben nivea nın kullanıyorum:).Memnunum.Tonik,temizleyici 15 cıvarı fiyatları.Kremlerde özelliğine göre değişiyor sanırım 20 cıvarından başlıyor 40a kadar var.Bide geçen hafta temizleyici neutrogena aldım 17 ye kipadan.İyi gibi şimdilik

ooo iyiymiş bazıları 90 liraya bi krem alıyo anlamıyorum ben yaa hesaplı alışverişten yanayım ben :) hele bide biz kadınlar kozmetiğe doymuyoruz ya :D ucuz dediysek öyle seyinide çıkartmayıda demiyorum işe yarar seyler lazım tabi bide :)

Haklısın doymuyoruz.İmkanım olsa belki daha pahalılarına giderim belki ama buna yetiyor maddi gücüm şimdi:)

Son düzenleme:
oriflame,garnier bu markaları tercih edebilirsin :34::6:

kolay kolay ürün beğenmem heleki pahalılara hiç yanaşmam ama komik bir şekilde garnier tutkunu oldum.. temizleme peeling maske 3in1 kullanıyorum çok memnunum.. nemlendirici ve tonik olarak nivea tercih ediyorum yıllardır(bitsin garnier deneyeceğim).. tavsiye ederim...

Garnier Model: Skin Naturals Esas Bakım Nemlendirici Koruyucu Krem 50ml Normal Ciltler Için olanını aldım kokusu güzel gibi ama kalıcı değil Garnier uygun olduğu için seviyorum maskesini aldım 3in1 ama kullanmadım pek öyle :)

3ü 1 aradayı kullan:) gözenek temizleyici ve iz karsıtı jelini kullan:) nemlendiricisini kullan:) toniğini kullan:) garnierı kullan yani:)) clean&clearın da derinlemesine etkili yüz temizleme krem jelini bir ara kullan:)

ben dermactive diye bir antiaging krem almistim.(yaklasik bir ay once) yaninda goz cevresi kremi kampanyali idi. ikisinden de gayet memnun kaldim. kampanyasi devam ediyor ise tekrardan siparis vericem. sitesinden inceleme sansiniz var ise bakabilirsiniz. fiyati cok makul degil ama :( 89 liraya satiyorlar..

Yukarıda da yazılmış oriflame kesinlikle kullan hatta temsilci olarak uye ol yüzde otuz indirimden de yararlanirsin ve kataloglari devamlı takip ettiğin için ındirimde olan ürünleri yakalarsin. Mesela şu an anneler günü kampanyasında parfüm deodorant vücut kremi sadece parfüm fiyatına bi de üye olsan yüzde otuz indirimi olacak. Her katalog dönemi başında altın fırsatlar olur ondaki ürünler yaklaşık yüzde yetmiş gibi bi ındirim firsatiyla karşına çıkar iki üç liraya dus jelleri olur Cok avantajlı yani

3 tlye dove sabun (yada aktarlardan alacağın cilt tipine uygun bitkisel herhangi bir sabun)

5 tlye gülsuyu

6 tlye bepanten krem (mavi kutu) (nemlendirme amaçlı)

8 tlye madecassol krem ( cilt yenileyici bir krem sivilce ve izleri için birebir)

5 tlye kantaron yağı (aktarlarda bulunur, yine hücre yenileyici olup mucizevi birşeydir sivilce izlerine yaralarına banamısın demiyor)

hergün sabah cilt tipine uygun sabununla yıka yüzünü, gülsuyuyla temizle, bepanthen sür nemlendirici yerine. akşamki cilt temizliğinde aynı işlemi yapıp madecassol sür busefer bepanthen yerine.

kantaron yağını haftasonları gece yatmadan önce masaj yaparak uygula yüzüne.

mis gibi cildin olur:nazar::nazar:

ben yüzlerce kozmetik ürünü denemiş biriyim, hiçbirinden memnun kalmadım. artık bitkilere ve eczanelere adadım kendimi:9:

şuan okadar memnunumki cildimden, gözeneklerim sıkılaştı, izlerim geçti , sivilcem yok.:nazar::nazar:

P.S. pardon tek beğendiğim ve banyoda kullandığım ürün Garnier 3 in 1 , bundan çok menunum gerçekten.:12:

cilt bakımı ile ilgili ürünler ve çok daha fazlası xxxxxxx de çok hesaplı fiyata bulabilirsiniz kızlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X