uygun zaman midir

parkbyull

Başlangıç:104 Güncel :65
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
21.404
32.064
598
38
Kizlar merhabalar 27 yasim 4 aylik evliyim esimle rahatim yerimde cok sukur ikimizde calisiyoruz ikimizde bir cocugumuz olsun istiyoruz hatta bugun mevzusu gecti dun endoskopiye girmistim narkozun etkisiyle ben cocuk istiyorum annemlerin taraf erken menepoza giriyo diye baya bi konusmusum hatirlamiyorum . simdi asil sorun su uygun bir zamandamiyiz sizce yoksa biraz beklemelimiyiz ben 27 o 33.karakterini biliyorum fitraten yumusak huylu biri.evlilikte dort ayi devirmek uzereyiz.yoksa her ihtimele karsi evliligin iyiden iyiye oturmasini mi beklemeliyiz.ha birazda korkuyorum gerci ama.biraz daginik yazdim anlarsiniz iste..gaza gelmeye ihtiyacim var sanirim:)) desteklerinizi bekliyorum

4 ay bırbırınızı tanımak ve evlılıgınızın oturması anlamında cok az bı zaman BENCEEEE..

4 aydır evlilik çocuk için az bi süre ama ne kadar zamandır birliktesiniz? Yani 4 5 yıl birliktelik yaşıyıp evlendiyseniz çocuk için tam zamanı zaten ha diyincede cocuk olmuyo bi kaç ayda cocuk için ugraşsanız olabilir bence :) hakkınızda hayırlısı neyse o olsun buarada 27 yas bi bayan için çok uygun ama 30 a kadarda beklenebilir ama erkek 33 yasındaymış şimdi bile doğursanız çocuk 10 yasına geldiği zaman 43 yasında olucak. Yaşam standartınız uygunsa beklemeyin :)

Tesekkur ederim maddi olarak uygunuz yas olarakta uygunuz birbirimizin karakterini cozduk sadece huyu degisir mi ihtimalini beklemek istemiyorum acikcasi ama birde burda okudugum konular beni karamsarliga itiyor ama bir bebek cennet meyvesi dusununce cok mutlu oluyorum fakat birazda korkuyorum

ben de evliliğin oturması konusunu düşünen biriydim ama evlenince hiçbir şey planlandığı gibi gitmedi. Bebek tamamen doğmak istediği zaman geliyor, bunu Allah tayin ediyor. Balayında hamile kaldım, onca önleme rağmen. Olunca oluyormuş. Üstelik bi sürü de borcumuz var. Bizim de yaşlarımız küçük değil neyseki. Ben 29, eşim 33. Burda 10-15 yıllık evli olup aldatılanlar var eee adamı tanımak için 10 yıl mı bekliycez. Yaşlarınız gayet makul, önemli olan evliliğin oturması değil, karakterlerin oturması diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklisin iste beni tedirgin eden hususta bu ya ...otursun diye beklerken burda neler okuyorum inan uzuluyorum psikolojim bozuluyor..en iyisi Rabbime intikal ettirmek durumu...olur mu olmaz mi bilmiyorum ama bakalim mevlam neyler neylerse guzel eyler

kişiliğini iyi biliyorsunuz madem bence daha fazla beklemeyin. arkadaşın dediği gibi şimdi bile doğursanız çocuk 10 yaşında olunca eşiniz 43 olacak
Allah hayırlısıyla evlat nasip eder inşallah hayırlısı olsun sizin için

Bari 1 yılı dolduraydınız iyiydi :)
Azıcık gezin tozun,başbaşa olmanın tadını çıkarın derim ama tabii içinizden nasıl geliyorsa...

çok erken 1 yıl geçmesi lazım ki herşey yerli yerine otursun en azından 9 ay bekleyin evliliğinizin tadını çıkarın birazcık

bir sene bekleyın ama aılede erken menpoz vs gbı bır durum mu var hayır oyleyse
benım arkadasımın annesı 30 yasında cocuk dogmus sonra menopoza gıtmıs 31 yasında

eger oylesse durum bence deyısır
hayatta iken bır cocugum olsun dıyorsanız ama bir sene bekleyın daha cok yenı
bı doktora gıdıp yumurtalıklaırınsıa bı baktırın dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…