uyku duzeni olmayan gec kalkan biri nasil diyet yapabilir :(

seval23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
351
3
38
35
Kocaeli
Arkadaslar formdada bahsetmistim ama yine düzeni kuramadim yardımlarınızı bekliyorum saat 3de kalkıyorum kahvaltim 3de oluyor biliyorum cok düzensiz:( uyku düzenim yok aksam ymeginide 9da yesem gece 5 e kadar zaten uyuyamiorum:( sindirmis olurum 12dede araogun olarak.meyve yoguurt vb yesem olurmu ya bu şekilde gece yemiş sayılıyor muyum uyku duzenime gore saatler yazdimuçünkü aksam yemegi 6 da yiyince acliktan ölüyorum oyuzden 9da yesem daha ii olur die düşündüm sizce mantıklı mi verebilirmiim:(
Kilom68 boyum 160 yasim 23:(

Konu içeriğinden dolayı ilgili alt başlığa taşınmıştır.Bilginize..

Canım benim de uyku düzenim yok..seni iyi anlıyorum gece ayakta olduğun için haliyle acıkıyorsun..şöyle yapabilirsin mesela en geç 9da yemek ye ama ağır yemekler değil çorba salata türü şeyler..aralarda biraz meyve atıştırabilirsin..ve bence bitki çayı iç iştah kapatanlarından..ben yeşil çay içiyorum yemeklerden hemen sonra içersen daha iyi olur çünkü aç karnına içtiğinde midende ekşime kazınma falan yapabilir bu sefer daha çok acıktırabilir seni..artı olarak galeta yiyebilirsin..1 bardak süt içebilirsin süt açlık hissini alır..benden bu kadar artık sen deneyip ne olduğunu görceksin:)

Canım benim de uyku düzenim yok..seni iyi anlıyorum gece ayakta olduğun için haliyle acıkıyorsun..şöyle yapabilirsin mesela en geç 9da yemek ye ama ağır yemekler değil çorba salata türü şeyler..aralarda biraz meyve atıştırabilirsin..ve bence bitki çayı iç iştah kapatanlarından..ben yeşil çay içiyorum yemeklerden hemen sonra içersen daha iyi olur çünkü aç karnına içtiğinde midende ekşime kazınma falan yapabilir bu sefer daha çok acıktırabilir seni..artı olarak galeta yiyebilirsin..1 bardak süt içebilirsin süt açlık hissini alır..benden bu kadar artık sen deneyip ne olduğunu görceksin:)
Cok tesekkur ederim cnm bnm kulagimda kupe oldu;)

Back
X