Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bebeğim 6 aylık gunduz uyuyor gece sabaha kdr oturuyor .bu gece caylarindan kullanan var mı ?şu an Bn de hasta oldum dayinicak gücüm kalmaDi yaklaşık 2 aydır boyle.önerileriniz varsa tecrübeli anneler ?
Kızlar bebeğim 6 aylık gunduz uyuyor gece sabaha kdr oturuyor .bu gece caylarindan kullanan var mı ?şu an Bn de hasta oldum dayinicak gücüm kalmaDi yaklaşık 2 aydır boyle.önerileriniz varsa tecrübeli anneler ?
Can'ım yeni okudum. Benim oğlan 4. Ay bitimine kadar sabah 4 uyku saatiydi. 5. Ay ve hala devam eden saatini yazıyorum 20:30 Nasıl yaptın dersen yavaş yavaş erken saatte uyutmaya ve onunla uyumaya başladım. Daya memeyi yat yanına. O uyanmak istediğinde hiç izin verme yine memeyi ver. Toplam 1 haftada onunla uğraştım ama değdi. Gerçekten işe yarıyormuş. Karanlık yap odayı gece lambası sadece olacak o da kullanıyorsan. Sonra hiiiiç kalkma yat uyu. O kalkıp ordan Oray'a atıyor kendini ağlıyor durmuyor başta ama sonradan alışıyor.