Bebek Beslenmesi Uyku düzeni yok .!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

minigm

մ ♥ Ŧ
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
115
2
26
İzmir
4,5 aylık bebegim gecen hafta ve öncesinde geceleri gayet güzel uyurken bu hafta bir haller oldu.
Gece 1 yada 2 kez kalkar yada hic kalkmazdı.
Ama bu hafta cok yordu beni gece saat bası uyanıyor arada yarım saatte bir.
Aclıktan degil yatırmadan gece maması fln verdim aynı.Emziriyorum agzına geliyor yine de emmek istiyor.
Sonra biraz durup kendini geriye atıyor emmek istemiyor baya aglıyor sonra devam emmeye.Su icmiyor.
Uykumu alamayınca sinirlerim cok bozuk oluyor ve yavruma iyi bakamıyorum.
Diş mi cıkarıyor acaba? bir aydır eli sürekli agzında.Baktım ama pek anlamadım.
Neden olabilir sizce?? Ne yapabilirim?

Son düzenleme:

Canım selam,

ilk öncelikle kolay gelsin diyorum sana..ve Allah bağışlasın diyorum..

Ya diş çıkartıyordur bu kadar sık uyanmanın sonucunda ya da sütün yetmiyor olabilir şahsen gece mama veriyorum demişsin normalde mamayı verdikten sonra 4-5 saat uyuması gerek (yani benimkisi öyle yapıyor) ama yüksek ihtimal diş çıkartıyordur..

Elini diş etlerine doğru götür eğer hoşuna gidiyorsa anlaki diş çıkartıyor.. :)
Mest olurlar anlarsın zaten surat ifadesinden de.. :)

Bak benim kızım 9 aylık halen kalkıyor akşamları 1 kere kesin kalkıyoz ama bazen 2 yi de 3 ü de buluyoruz valla.. :)

Zamanla düzelirler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…