Ablam şimdi kızım gündüz uykusu uymuyor akşam saat 23.50 de uyuyor gece 2.02 uyanıyor sabaha karşı 7 de yatıp öğlen uyanıyor ve buna artık bi Care bulmak istiyorum bilginiz varsa alırım Vala.Güne kaçta başlıyor? Kaçta öğle uykusu yapıyor kaç dakika sürüyor?
Oooo sizin baya kötüymüş düzeniniz Muhtemelen ihtiyacı olan gündüz uykusunu uyumadıpı için aşırı adrenalinden geç uyuma ve sık uyanma oluşmuş. Ya yavaş yavaş 1 er saat geri alarak ilerleyeceksiniz ya da oyalarım dayanır derseniz direkt saatlerde deneyeceksiniz. Güne 8-8:30 en geç başlasın. 12 -1gibi bir uyku yapsın bu uyku max 1,5 saat olsun. Öğle uykusunu 2 den sonra uyutmayın baktınız uyudu 45 dk sonra uyandırın tamamlamasın ki gece uyuyabilsin. Rutinler oluşturun gece uykuya yatmadan banyo yapmak kitap okumak gibi. Onun dışında sormak istediğiniz olursa cevaplarımAblam şimdi kızım gündüz uykusu uymuyor akşam saat 23.50 de uyuyor gece 2.02 uyanıyor sabaha karşı 7 de yatıp öğlen uyanıyor ve buna artık bi Care bulmak istiyorum bilginiz varsa alırım Vala.
Ablam şimdi kızım uykusu düzensiz ya bizde artık eşimle yani çaresiz kalınca uyku ilacına başvurduk bunu içince saat 12 00 de yatar di gece bi kere kalkar geri yatardı damlası bittikten sonra biz perişan halde geldik.Gece yattigi saat cok gec. Bunu erkene cekmek icin ne yontemler denediniz? Besikte mi uyuyor yani yattigi yatagin etrafinda korumalar var mi?
Ben vitamin vermedim yani doktor vitamine gerek yok dedi yoksa Bnde istedim ama vermedi çok rahatsız oluyoruz Vala abla bende kizmla birlikte uykusuz kalıyorum ona kıyamadığım için sabah erken de kaldıramıyorum telefon uzun süre bakmıyor ama telefon içinde ağladığı zaman oyun oynuyoruz unutsun diyeVerdiğiniz d vitaminini sabah etken saatlerde verin. 2 yaş rutin kontrole götürüp kan aldırın. Bazı vitaminlerin eksikliği ya da fazlalığı uyku/uykusuzluk yapabilir. Gün içerisinde tv tablet izlemesin izliyorsada bu süre 15 dk yı geçmesin. Fazla uyaran da uykuları bozar.
Evet ben bi yöntem denedim kendi çapımda ama hiç faydalı olmadı kızım akşam 12.00 de yatığı zaman gece 2 de uyanıyor bizde 12.00 de yatirmadik oyun oynadık gece 2.3 e kadar ama yinede saat 3 de uyandı sabah 7 de yattı benim yatağımda yatıyor yani birlikte yatıyoruz. İlgilendiğiniz için teşekkür ederimGece yattigi saat cok gec. Bunu erkene cekmek icin ne yontemler denediniz? Besikte mi uyuyor yani yattigi yatagin etrafinda korumalar var mi?
Çok teşekkür ederim sadece uyku düzenini yerine bi getirsem hersey yoluna girer ama elimden gelen her şeyi yapıyorum ve yapmayada devam edicem inşallah sizin bilgileriniz sayesindeOooo sizin baya kötüymüş düzeniniz Muhtemelen ihtiyacı olan gündüz uykusunu uyumadıpı için aşırı adrenalinden geç uyuma ve sık uyanma oluşmuş. Ya yavaş yavaş 1 er saat geri alarak ilerleyeceksiniz ya da oyalarım dayanır derseniz direkt saatlerde deneyeceksiniz. Güne 8-8:30 en geç başlasın. 12 -1gibi bir uyku yapsın bu uyku max 1,5 saat olsun. Öğle uykusunu 2 den sonra uyutmayın baktınız uyudu 45 dk sonra uyandırın tamamlamasın ki gece uyuyabilsin. Rutinler oluşturun gece uykuya yatmadan banyo yapmak kitap okumak gibi. Onun dışında sormak istediğiniz olursa cevaplarım
Kan değerleri en son ne zaman kontrol edildi? Buna göre karar vermesi gerekir? Ama siz 10-11 e kadar tv izleyip çocuğun esneyip yatağa gitmeye çalışmasını bekliyorsanız yanlış yapıyorsunuz o yaştaki bir bebek sizin yönlendirmelerinizle haraket edecek saati gelince alıp sakin odasına götüreceksin önce banyosunu yaptır son 1 saat sakin ortamda olsun tv uyaran oyuncak olmasın. Al akşam 8-9 gibi götür odasınaBen vitamin vermedim yani doktor vitamine gerek yok dedi yoksa Bnde istedim ama vermedi çok rahatsız oluyoruz Vala abla bende kizmla birlikte uykusuz kalıyorum ona kıyamadığım için sabah erken de kaldıramıyorum telefon uzun süre bakmıyor ama telefon içinde ağladığı zaman oyun oynuyoruz unutsun diye
Cift kisilik yatakta solumda yatiyo saat 8 de yatağa koyduğumda uymuyo ablam ya nasıl bir bünyesi varsa belkide bizim hatamız sayesinde kızımız uykusuzluk yaşıyor bilmiyorum biz biraz kalabalığız belkide ondan benim kızımda Kasım doğumlu 2022Ablacim ben destek no olayim sana kendimce. Benim kizim da 2022 Şubat doğumlu. Biz de bu ara çok zorlanıyoruz. Ama sizin kizin yattigi saat cok gec. En gec saat 8de koyacaksin yatagina. Nasil yatakta uyuyor? Hatagin kenarlarinda korumaliklar var mi? Park yatak ya da besik mi yoksa normal yatakta mi yatiyor!
Uyku gerilemesinde oldugu icin o uyumaya direnc gosteriyor. Siz de duzen kurmadiginiz icin iyice uyumuyor. Benim cocugum da uyumuyor ama ben düzeni konusunda israrci davraniyorum. Oncelikle kendi yatagi var, icinden cikamadigi. Normal yatakta yatirinca cocugu orada tutmak mumkun degil. Ben de son iki aydir cok ugrasiyorum. Artik net oglen 12 aksam 6da yataga koyuyoruz. Yeri geliyor bizim 6da koydugumuz cocuk 8:30da uyuyor ama gidip almiyoruz.Cift kisilik yatakta solumda yatiyo saat 8 de yatağa koyduğumda uymuyo ablam ya nasıl bir bünyesi varsa belkide bizim hatamız sayesinde kızımız uykusuzluk yaşıyor bilmiyorum biz biraz kalabalığız belkide ondan benim kızımda Kasım doğumlu 2022
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?