Uyku Eğitimi??

asabiyimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
326
208
53
38
hanımlar selam,
Kızım 13 aylık doğduğundan beri uyku problemi yok. Geceleri hiç uyanmaz öğle uykuları sorunsuz ama gel gör ki akşam uykusu tam bir ızdırap olmaya başladı. Uyumak istemiyor gözleri kapanıyor ama direniyo ayağa kalkmak istiyo emmek istiyo öpüyo kokluyo. 1 saatten fazla sallıyorum odada ninni çalıyo zaten klasik onsuz hiç uyumuyo artık sinir bozucu olmaya başladı. Uyku eğitimi fiyatları Nasıl alan var mı yada evde kendi uygulayan ??

Merhaba uyku eğitimi hakkında bi bilgim yok ama sen evde kendin ona güzel dinlendirici bir müzik açıp Yanında uzanabilirsin ve saçlarınla yüzünle oynamasına izin ver yuzun ona dönük olsun bu sırada gözlerini kapat uyumuş gibi ve bi süre sonra uyuyakalacaktir tabi sallamaya çok alıştıysa bilemiyorum ama benim 9 aylık oğlum ve doğduğundan beri hiç sallamaya alıştırmadım dinlendirici bir melodi açıp yakınına koyuyorum kendi kendine uyuyo bazen yerinde uyumuyo o zaman sana dediğim gibi yanıma alıp uyutuyorum ve dalincada beşiği ne koyuyorum bi dene bence

Teşekkür ederim malesef benim kızım çok hareketli zaten müzik hep açık doğduğundan beri ama gece bile yanımda yatıramıyorum yalnız yatmayı seviyo yanında biri olunca sürekli tekmeliyo üstüne çıkıyo saçları kurcalıyo yatakta dört dönüyo bu sefer de düşecek diye bende onun peşinde dönüyorum:) şimdi şöyle yapıyorum uyutmadan yarım saat önce odaya giriyoruz gece lambası ve müziği açıyorum altını değiştiriyorum masal kitaplarının resimlerine bakıyoruz sakin sakin duruyo sonra da emzirirken uyuyakalıyo

İyi işte bak ne güzel canım ya çok huy değiştiriyor bebekler bide artık düzene girer tamamen bakarsın da sağlıkla büyüt bebişi ni

Back
X