• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Uyku egitimi

tospigin annesi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
86
110
43
37
Merhaba anneler. 6.5 aylik ogluma 5 aylikkken uyku egitimi verdim. Her sey iyi gidiyordu fakat simdi uyumuyo. Besige yatinca oyuna basliyo. Kucagima alinca ya da emince uyuyo. Fakat yakinda ise baslicagim icin boyle devam etmesini istemiyorum. Bakiciyla zorlanir diye dusunuyorum. Neden olmustur ne yapmaliyim, yardima ihtiyacim varr:(

Sonra duzelip tekrar kendi uyudu mu? Bakiyorum damaklarina dis yerleri belli gibi hafif kabarik. Ama ilk bebegim oldugu icin pek anlayamiyorum cikarken boyle mi oluyo. Salyasi atesi falan yok sadece huzursuz.

Sonra duzelip tekrar kendi uyudu mu? Bakiyorum damaklarina dis yerleri belli gibi hafif kabarik. Ama ilk bebegim oldugu icin pek anlayamiyorum cikarken boyle mi oluyo. Salyasi atesi falan yok sadece huzursuz.
Çünkü artık büyüdü. İlgisi arttı etrafa. O yüzden zor uyuyorlar. Benim ki de gece yarısı kalkıyor beşiğinde oynuyor biraz vakit geçiriyoruz yorulup tekrar uyuyo :). Diş de olabilir. İlla ateş olması gerekmez. Hızursuzluk yapar. Ağlar sebepsiz. Bizim üst dişler çıkarken bir süre öyle sebepsiz ağlardı. Mızmızdı. Şimdi geçti o halleri. İyice uykusu gelene kadar yatırmayın. İlgisi kaymasın başka tarafa.

Iyice uykusu gelmesini bekliyorum. Bu sebeple 2ye dusurdum gunduz uykularini bazen ise yariyor bazen yaramiyor. Kisa zamanda duzeliriz insallah. Tesekkur ederim cevaplariniza

Düzelir düzelir hiç merak etmeyin sağlık olsun. Hepsi olur ben 2,5 yaşına kadar disten çok çektim çok zor dış çıkardık biz. Kolaylıklar diliyorum

Merhaba anneler. 6.5 aylik ogluma 5 aylikkken uyku egitimi verdim. Her sey iyi gidiyordu fakat simdi uyumuyo. Besige yatinca oyuna basliyo. Kucagima alinca ya da emince uyuyo. Fakat yakinda ise baslicagim icin boyle devam etmesini istemiyorum. Bakiciyla zorlanir diye dusunuyorum. Neden olmustur ne yapmaliyim, yardima ihtiyacim varr:KK43:
Merhaba şuanda bebeğiniz 6,5 aylıkmış benim bebeğim 5 aylık olacak gündüz kaç kere ve ne kadar süre uyuması lazım fikriniz var mı ? Hoş ne yapsam benim bebek yarım saatten fazla uyumuyor da bazen sallarsam sürekli uyuyor

Benim bebegim de oyleydi. 5 aylikken uyku egitimiyle uyku suresi uzamisti. 3 kez uyuyordu o zamanlar. 2 saatte bir 1bucuk saat uyuyordu. Aksam 5-6arasi 40dk.lik bir sekerleme yapiyordu. 8 gibi de uyuyordu.

Benim bebegim de oyleydi. 5 aylikken uyku egitimiyle uyku suresi uzamisti. 3 kez uyuyordu o zamanlar. 2 saatte bir 1bucuk saat uyuyordu. Aksam 5-6arasi 40dk.lik bir sekerleme yapiyordu. 8 gibi de uyuyordu.
Uyku eğitimi işe yaradı mı? Benim hep yarım saat uyuyor ve hep mızmız çok yorucu

Back
X