uyku gerilemesi ne zaman bitiyor?

busemm63

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2023
452
187
23
30
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. 2. Ayından beri gece uykusunu bilen, rutinlerimizle ve saatlerimizle uykusu çok güzel olan bebeğim 4. Ay başından beri gündüzleri uykuya direniyor ama bir şekilde uyuyordu. 4 ayı bitirdik 5. Aya yeni giriş yaptık şimdi de geceleri uyumuyor. Ne zaman bitiyor bu kahrolası uyku gerilemesi

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. 2. Ayından beri gece uykusunu bilen, rutinlerimizle ve saatlerimizle uykusu çok güzel olan bebeğim 4. Ay başından beri gündüzleri uykuya direniyor ama bir şekilde uyuyordu. 4 ayı bitirdik 5. Aya yeni giriş yaptık şimdi de geceleri uyumuyor. Ne zaman bitiyor bu kahrolası uyku gerilemesi
O bitiyor başkası başlıyor bacım çok ümit bağlama kabullenip alışmak en güzeli. Bir de her bebeğin gelişimi farklı oluyor, bizim 5.ayin sonuna doğru bitmişti o sıkıntı ama 6.ayda başlayan diş sancısı uyku gerilemesinden de betermis onu tecrübe ettim.

O bitiyor başkası başlıyor bacım çok ümit bağlama kabullenip alışmak en güzeli. Bir de her bebeğin gelişimi farklı oluyor, bizim 5.ayin sonuna doğru bitmişti o sıkıntı ama 6.ayda başlayan diş sancısı uyku gerilemesinden de betermis onu tecrübe ettim.
Uykuyu cok seven ve hic sorun yaratmayan bir bebekti… gözleri kücülüyor kıpkırmızı oluyor ama ağlamamak icin deli gibi ağlıyor cok üzülüyorum :(

Uykuyu cok seven ve hic sorun yaratmayan bir bebekti… gözleri kücülüyor kıpkırmızı oluyor ama ağlamamak icin deli gibi ağlıyor cok üzülüyorum :(
Büyüyor ve dış dünya daha çok ilgisini çekiyor, normal bir süreç siz de alışın bu duruma başka yolu yok. 1 yaşında da oyundan kopmak istemiyorlar, uyumamak için her türlü yolu bulup oyuna çeviriyorlar, emmek hele neredeyse tepeme çıkacak üstümden atlayacak keçi yavrusu gibi kaya bulsa tırmanacak 😀
Biz uykusuz, yorgun annelere dinlenmek yok, umarım tek başına desteksiz yatağına yatıp uyuduğu günleri de görürüz 🙏🙏

Hiç kafayı yeme bu daha başlangıç. Biri bitiyor diğeri başlıyor. Arada küçük molalar veriyo sadece 😶‍🌫️

Güzel haber vereyim. Rutinlere devam ettiğiniz sürece bir süre sonra düzeliyor. Ancak 8.ayda başka bir uyku gerilemesi daha var, 4.ayı arattı bizde diyebilirim. En önemlisi rutin maalesef. Arada diş çıkartıyorlar, hasta oluyorlar, uykular bozulup düzeliyor. Gece beslenmesini kestiğinizde ve kendi kendine uyumayı öğrendiklerinde düzene giriyor inanın. (16 aylık bebe annesi)

aahh size kocaman sarılmak istedim çünkü bende çok çektiiimm 🥲
tüm rutinlere devam ettim ama o bir yaşa kadar uyku sürekli bozuldu, atak haftası bitse diş başlıyor diş bitse gaz derken bir bakmışsın senesi gelmiş eğer rutinlere sadıksan en azından daha güzel bir sonuç elde ediyorsun bir yaşa doğru.

Back
X