uyku hali hamilelik belirtisimidir?

xixrmaknaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2008
39
1
86
43
Bursa
Selam arkadaslarrr benım adete 4 gün kaldı ve bazı belirtiler yaŞıyorum.Devamlı Uyku hali.yataktan kalkmak ıstemıyorum.Gözlerım kapanıyor aksama kadar aynı devam edıyor.kasık agrılarım 5 gündür var iki taraflı batmalar ve göğüs ve göğüs uÇlarında elleyınce acı varr.HAMİLE KALAN ARKADSLAR SIZDEDE

BÖYLE BELIRTILER OLDUMU :
PAYLASIRSANIZ sevinirim

Son düzenleme:
insallah hamıssındır canım.
burda forumda bu ve buna benzer belırtıler yasayıp hamıs cıkanlar oldu.
umarım sende onlardan bırısı olursun..Şeniz

Selam arkadaslarrr benım adete 4 gün kaldı ve bazı belirtiler yaŞıyorum.Devamlı Uyku hali.yataktan kalkmak ıstemıyorum.Gözlerım kapanıyor aksama kadar aynı devam edıyor.kasık agrılarım 5 gündür var iki taraflı batmalar ve göğüs ve göğüs uÇlarında elleyınce acı varr.HAMİLE KALAN ARKADSLAR SIZDEDE

PAYLASIRSANIZ sevinirim

uyku yorgunluk belirtisidir :roflol:
canımsın şaka bi yana benim 2 gebeliğimdede hiç uykuya meylim olmadı
ama hamile kalıpda başını yastıktan kaldıramayanları da biliyorum evet kasıklarda batma göğüs uçlarında hassasiyet (+ beyaz akıntıda artış) gebelik belirtisi olabilir ama canım umutlandırmak istemiyorum bunlar regl belirtiside olabilir
daha önce seninle aynı konuyu açan bir çok arkadaşa aaa hamişsindir inşallah dedik umutlandık olmadı tekrar üzüldük o yüzden canımsın eğer gebeysen en fazla 6-7 güne belli olur düşünmemeye bak
Rabbim gönlüne göre versin arkadaşım a.s.

Bu bahsettiğin belirtileri bende yaşıyorumm :(bende miğde yanmasıda varr .Irmaknaz Rabbim gönlüne göre versin inşallah meleğin seninledirr

kızlar allah inşallah hepinizin gönlüne göre verir....ben hiç bir belirti yaşamadım.sadece regli belirtilerinin hepsini daha yoğum yaşadım.hatta pedle dolanıyordum ha oldum ha olucam diye.bence en büyük belirtii reglinize 1 hafta kala başlayan şikayetler.hadi bakalım güzel haberlerinizi alırız inşallah...

valla bence hamilesin gerci fazlada umut vermek istemem ama bende bu uyku hali yüzünden esimle cok kavga etmisimdir 6 sene cocuk olmayinca insan hamilelikten sanmiyor ama hamile oldugumu duydugumuz zaman hanim sen yat diye israr ederdi :)) neyse saka biyana bende ilk 3 ay uyku halindeydim her firsati degerlendirirdim yani insanin gözlerini acasi gelmiyo gerci sadece uyku halin olsaydi hamile degilsin derdim ama bide gögüs ve gögüs uclarin ayrica bide kasik agrilarin varsa bence büyük bir ihtimal hamilesindir ama tabi rgl olurkende ayni agrilari hisediyormuydun oda bir soru isareti

canım benim adete 1 gün kala göğüslerim acıdı heh dedim ertesi günü hiç şaşmaz dedim sonra adet sancısı gibi sancılarım başladı hafif hafif ve ara ara adet olacam dedim olmadım tam 10 gün sonra test yaptım çünkü bir kere daha 10 gün gecikmişti adetim hava değişiminden muhtemelen yine öle oluyorum dedim ama olmadım ve test ve pozitif yani hiç öle aman göğüslerim aman kasıklarım h hiç bişi olmadı adetim geçti hepte öle istiyordum adetim geçene kadar hiç belirtim olmasın dye öle oldu

Slm, soyledigin belirtilerin aynisi bende oldu. Muthis uykuya meyilliydim. Adet belirtilerini de yogun olarak yasamistim, bence hamile olabilirsin. Bir de bebek kizsa uykuya meyil daha fazla oluyo diyolar. Benimki kiz ve ben cok uykuluydum ilk zamanlarda...

Irmak arkadaşımız uğramadı bende merak ettim inşallah hamiştir :)
Benimde adete 3 günüm kaldı ve bendede 1 haftadır uyku hali varr sabah kalkıyorum iftar yemeğinde ruh gibi gözlerim sanki yeni uykudan kalkmışım gibi halsizlik ve kasık ağrılarımm 10 gündür devam ediyorrr .Ama ben adet belirtileri olabilir diyerek sabırla beklemeye çalışıyorum :( kızlar sizde sağol belirtileri yazmışsınız inşallah bendeki bu belirtiler iyiye işarettir :)

hamile olduğumu öğrenmeden önce uykudan başka hiçbir belirti yaşamadım bütün bir pazar uyduğumu hatırlarım inşşallah hamilesindr ama adetin geçmeden önceki belirtiler yanıltıcı olabilir ALLAH gönlüne göre versin

Selam Arkadaşlar hep yazılarınızı takıp ediyorum bende herkes gibi:)

3 yıllık evliyim aşılama yaptırmaya karar verdık, gecen ay yumurtalarımın buyumesı ıcın ılaç ve ıgne kullandım yumrutalarım buyumedıgı için doktorum bir daha ki hastalık döneminde tekrar gel dedı.
Ayın 28 inde hasta olmam gerekırdı fakat olmadım:) Bu arada acayıp yorgunluk, uyku hali, yemek yiyememe, mide bulantısı şikayetlerim var, hamilemiyim diye dusunuyorum?? Normalde de zaten düzensiz adet dönemlerim ama sizce hamilemiyim??? İlk defa bu kadar uykuya meğilliyim..

MERHABA ARKADAŞLAR

benim adetim martın 2 siydi ama bugün nisan 11 gecikti bayağı ve umutlanmak istemiyorum boşyere ama sürekli idrara çıkıyorum,ve aksam 7 gibi kendimi direk yatağa atıyorum baş ağrısı oluyor ve göğüslerimde ağrı oluyor üstelik göğüs uçlarımda kabarıklıklar var böle koyulaşmış biraz, kan testi yaptırdım birazdn gidip alacam çok merak ediyorum.bir fikriniz var mı?
:18:

PAYLASIRSANIZ sevinirim

aynı belirtiler bendede var regl günümü bekliyorum inş.hamileyimdir.Allah herkese nasip etsin arkadaslar

Meraba kızlar bende adetime 3 gün kala adet oldum ama adet gibi koyu gelmedi ve 4 gün sürdü hafif hafif kanadı. Ama kan gibide degil ve bugun sürekli uyku hali başladı ve sag kasıgımda agrı var hamile olabilirmiyim?

Back
X