Uyku haline çare!

Ocimum basilicum

👶💚
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2018
2.224
En iyi cevaplar
1
3.824
83
Arkadaşlar, 7+6 hamileyim,
bulantılar, gaz, baş dönmesi, aşerme vs yoğun bir şekilde devam ediyor.
Ama hepsinden daha çok bu uyku hali ve baş dönmesi, beni mahvetti. Ve şu son bir haftadır başladı.Kafayı yemek üzereyim, sürekli uyuyorum. Nerdeyse 24 saatin 18 saatini baş dönmesiyle beraber yarı uyur vaziyette geciyorum. Sağlıklı kesintisiz normal bir uyku olsa tamam diyeceğim ama öyle değil. hep uyuyorum zaten ama baş dönmesiyle beraber tuhaf bir uyku bu ve daha da kötüleşıyor. Sarhoş gibiyim, hiç keyfim yok uyuşuk gibiyim. Doktorum normal olduğunu söyledi. Ama ben bu uyku haline ve baş dönmesine dayanamıyorum. Psikolojim altüst oldu.
Önerebileceğiniz bir çözüm tavsiye vs herhangi birşey var mı hamiş arkadaşlar? :KK43: lütfen yardımcı olun
.

Bulantı icin cubuk kraker iyi olabiliyor ve uzun süreli ac kalmayin kaldikcaa bulanir
Uyku hali icin bisey diyemiyorum :) ben gececegine inanmiyordum artik. İsten geldigim gbi sabaha kadar uyurdum ama bu 12. 13. Haftadan sonra gecti. Bol bol uyuyup tadını çıkarmanizi oneririm bitek

O Ocimum basilicum merhaba
Uykuya çözüm yok maalesef. En azından ben bulamadım :)
Ilk trimesterde bulduğum yerde uyuyordum ben de :)
Mide bağlantısı yaşamadım ama 1 ve 2.trimesterde yaşanıyor sanırım. Çubuk kraker grissini tarzı birseyler midenizi bastırabilir. Doktorunuza da danışmayı ihmal etmeyin.

Bulantı icin cubuk kraker iyi olabiliyor ve uzun süreli ac kalmayin kaldikcaa bulanir
Uyku hali icin bisey diyemiyorum :) ben gececegine inanmiyordum artik. İsten geldigim gbi sabaha kadar uyurdum ama bu 12. 13. Haftadan sonra gecti. Bol bol uyuyup tadını çıkarmanizi oneririm bitek

O Ocimum basilicum merhaba
Uykuya çözüm yok maalesef. En azından ben bulamadım :)
Ilk trimesterde bulduğum yerde uyuyordum ben de :)
Mide bağlantısı yaşamadım ama 1 ve 2.trimesterde yaşanıyor sanırım. Çubuk kraker grissini tarzı birseyler midenizi bastırabilir. Doktorunuza da danışmayı ihmal etmeyin.

Teşekkürler kızlar, demek ki sadece ben değilmişim. Sersem salak dolaşıyorum. Baya bir araştırdım hamilelikte uyku nedenini; tansiyon kaynaklı olabileceği yazıyor. Ama sık sık ölçmeme rağmen o da normal çıkıyor. Bir çözüm yok yani. :KK43:
Dediğiniz gibi uyuyorum artık iyi kötü. İçim dışım çubuk kraker oldu bildiğiniz müdavimi oldum, başka türlü bastıramıyorum. Bulantı ilacınada başlattı doktorum. Baya ağır geçiyor ama bunada şükür tabi. Bebeğim iyi ve sağlıklı olsun da güzelce büyüsün de katlanıcam artık. :KK68:

Back
X