• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku lazım!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi delu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

delu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
239
93
123
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır vizeler sınavlar falan derken bi türlü uyuyamadığımı farkettim sabahlara kadar oturuyorum artık bıktım bu durumdan ne yapsam uyuyamıyorum süt ayran bitki çayı işe yaramıyor bana önerenbilceğiniz reçetesiz hafif bi uyku hapı var mı acaba?yardımlarınızı bekliyorum :(

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır vizeler sınavlar falan derken bi türlü uyuyamadığımı farkettim sabahlara kadar oturuyorum artık bıktım bu durumdan ne yapsam uyuyamıyorum süt ayran bitki çayı işe yaramıyor bana önerenbilceğiniz reçetesiz hafif bi uyku hapı var mı acaba?yardımlarınızı bekliyorum :(

Doktora danışmadan ilaç kullanmayın,uyku haplarının bile yan etkileri var o yüzden doktora giderek doktor tavsiyesi ile almanızı öneririm.:34:

erken yatıp erken kalkmayı deneyin bence. vücut dengesi bozulmuştur. hap ile yardım almayın doktora görünmeden. ama normal durumlar bunlar çok endişe etmeyin.gece uyuyamazsanız bile sabah erken kalkın. akşam yatma saatini düzene sokun. gece çay khve içmeyin en azından bir süre. benzer şeyi bende yaşadım doktora gittim. 1 ayı geçmediyse veya belli bir sorun yoksa sağlık sorunu gibi (senin ders çalışma ile ilgili belli ki) hap vermiyorlar. çünkü hap bağımlılık yapabiliyor. stres de etken sizde sanırım. yani bunlar geçici durumlar.. dediğim gibi dene. erken yat erken kalk.. uyuyamazsan bile sabah aynı saatte kalk hep. 9 da falan mesela. 1 hafta içinde düzene gireceğini göreceksin. sonra melisa çayını önermişti o dönem doktor. sakinleştici özelliğinden dolayı uyursun hemen dedi. ama ben içmedim tabi etkkisini bilmiyorum ama doktor önermişti dene istersen...

Sadece tek bi gece kullanıcam arkadaşlar lütfen söyleyin zaten alıcam ama ilaç bilmiyorum kararlıyım almakta dediğiniz her şeyi denedim çünkü.uyusam bile uykum çok hafif uykumu sürdüremiyorum o yüzden kullancam:(

uyku düzeniniz bozulmuş bi iki gün telefonu kurup erkek kalkın
gündüz de uyumayın akşam uykunuz gelecektir
sonra düzene girer herhalde

Back
X