Uyku problemi acil yardım lütfeeenn

sevilumut

B:70.7 G:68.7 H:65 1.70 cm
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
1.303
2.637
133
Merhaba sevgili anneler
Benim oğlum 3.5 yaşında. Doğduğu günden bu yana hasta olması dışında hiç uyku sorunu yaşamadık. Yatağına yatırırım ve bir süre sonra uyur ilk 6 ay dışında çoğunlukla deliksiz uyku çekmiştir (hastalıkları hariç ). İlk 6 ay içindede gece bir kere yada iki kere mama için kalkardı yani beni pek yorduğu söylenemez. Fakat son 2 aydır çok sık uyanıyor. Yatırıyorum ilk 2 saat iyi sonra ağlamaya başlıyor ve inanınki 2.3 bazen 4 saat böyle 2 dkya bir ağlamaya devam ediyor. İnternetten baktım uyku terörü yazıyor. Yani bu tanıma çok uyuyor. Çünkü ağlamaya başlayınca babasıda vende hiçbişey yapamıyoruz. Dokunsak yada konuşsak daha da çok ağlıyor. Dün gece yatırmadan önce bi kaşık ağrı kesici şurup verdim. Şükürki hiç uyanmadı. Sabah kadar iyi bir uyku çektik. Ama şimdi ben ne yapıcam hergecede ağrı kesici veremem zaten normal şartlardada çok ilaç vermek istemem. Kendimde çok içmem bitkisel çözümler kullanmaya çalışırım. Bildiğiniz bitkisel yada doğal bi çözüm varmı acaba?
Kusura bakmayın biraz uzun oldu. Sevgiler..

Merhaba sevgili anneler
Benim oğlum 3.5 yaşında. Doğduğu günden bu yana hasta olması dışında hiç uyku sorunu yaşamadık. Yatağına yatırırım ve bir süre sonra uyur ilk 6 ay dışında çoğunlukla deliksiz uyku çekmiştir (hastalıkları hariç ). İlk 6 ay içindede gece bir kere yada iki kere mama için kalkardı yani beni pek yorduğu söylenemez. Fakat son 2 aydır çok sık uyanıyor. Yatırıyorum ilk 2 saat iyi sonra ağlamaya başlıyor ve inanınki 2.3 bazen 4 saat böyle 2 dkya bir ağlamaya devam ediyor. İnternetten baktım uyku terörü yazıyor. Yani bu tanıma çok uyuyor. Çünkü ağlamaya başlayınca babasıda vende hiçbişey yapamıyoruz. Dokunsak yada konuşsak daha da çok ağlıyor. Dün gece yatırmadan önce bi kaşık ağrı kesici şurup verdim. Şükürki hiç uyanmadı. Sabah kadar iyi bir uyku çektik. Ama şimdi ben ne yapıcam hergecede ağrı kesici veremem zaten normal şartlardada çok ilaç vermek istemem. Kendimde çok içmem bitkisel çözümler kullanmaya çalışırım. Bildiğiniz bitkisel yada doğal bi çözüm varmı acaba?
Kusura bakmayın biraz uzun oldu. Sevgiler..
Bizde aynı sorunu yaşıyoruz malesef henüz 11 aylık kızım ilk 2 ay dışında şimdiye kadar sorun yasamiyorduk fakat bir aydır kızım yarım saatte bir uyanıyor ve yanımda yatmak istiyor sadece yatağında kalmayi kabul etmiyor bende bilmiyorum ne yapmam gerektiğini. Gece çayı var ondan aldım ama pek etkisini görmedim açıkçası boşuna aldık diyorum.
Uyanıp aglamasi pek normal değil gibi geldi acaba korkutumu ki bir şeylerden odasinda onu rahatsız edecek bir degisiklik oldumu ki anlattiginiza göre güvenli baglanmada kurmussunuz cocugunuzla. Bahsettigim çayı deneyebilirsiniz bence her çocukta değişiyor bu tarz seyler. Uyumak istediği için ağlar kızım ve uyuyamadigi için sizdede oyledir belki benimde uzun oldu sanırım iyi geceler

Merhaba, blogumda bebek ve çocukların uyku sorunlarında neler yapabileceğiniz ile ilgili bir yazım var.
Belki işinize yarar.

Ayrıca piyasaya yeni çıkan "Çocuğum Neden Uyumuyor" kitabını da tavsiye ederim.
Çocuğu harap etmeden nasıl uyku kalitesini arttıracağınızı anlatıyor.

Sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
adrese izin verilmediği için blogumu yazamadım ama

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X