Uyku problemi konu üzerine gelişme

iilay

04.08✨
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
2.047
3.282
658
31
Merhaba kızlar.. Daha önce bir konu açmıştım merak edenler için ekliyorum..

Konuyu açtıktan bir süre sonra sırt ağrıları yaşamaya başladım. Karnım şişti ve gören hamile sanıyordu(169 cm boy, 60 kilo). Yani boy ve kiloma göre böyle bir karın normal değil zaten.

Tabi bu ara forumu takip ediyordum. Bir bayan görümcesi için konu açmıştı karın şişkinliği sanarken kanser teşhisi konmuştu, çok üzülmüştüm. Allah şifa bekleyen herkesin yardımcısı olsun.
Neyse sonunda memlekete geldik ve hemen doktora gittim. Ultrason ile bakıldı çok şükür korktuğum tarzda bir şey çıkmadı. Ama doktorun teşhisi irritabl barsak sendromu(huzursuz bağırsak sendromu) oldu. İlaç verdi ve 10-15 gün sonra ilaçları kullanmama rağmen aynı şikayetlerim devam ederse anksiyeteden şüphelenilmesi gerektiğini söyledi.

Kafam o kadar karışık ki doktorun dediklerini kafamda oturtamıyorum. Ben uyku problemi yaşarken aslında başka bir problemle karşı karşıyaymışım. Huzursuz bağırsak sendromu yaşayan var mı aramızda? Ben neyle karşı karşıyayım gerçekten algılayamıyorum artık.

Sizce anksiyete başlangıcı olabilme ihtimali nedir? Doktorda bu anlattığım bilgiler dahilinde yorumladı. Bu hastalıklardan muzdarip arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum..

O hastalığı bilmiyorum ama, yatağa girince telefonla oynuyorsanız, beyin bunu alışkanlık haline getiriyormuş, yatağa girdim uyuma telefonla oynamaya devam et gibi, birde spor yapın yorulun, insanları kafaya takıp düşünmeyin

İlaç vermek doğru değil ama bendede vardı trank...kas diye bir ilaç verdi busco...an ile.
Birebir gelmişti.

Back
X