Uyku problemi

Bellalunaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2014
3
0
1
İzmir
Oğlum 2 aylık,kolik ve gaz sancılarından dolayı baya zor günler geçiriyoruz.Annenin gazı bebeğe geçer mi merak ediyorum.Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor.Gaz yapmayan şeyler yiyorum.Rezene,anason ve kimyon çayı içiyorum düzenli olarak ama yine de gaz problemim var haliyle bebeğimde çok etkileniyor.Sizin önereceğiniz başka bir yol var mı ? Bir de gündüz uykumuz neredeyse hiç yok çocuk asla uykuya derin dalamıyor hemen uyanıyor ve sürekli aglıyor artık çaresizlikten bunalıma girmiş durumdayım gelişimini etkileyecek diye korkuyorum :( bir bebeğin günde kaç saat uyuması gerekiyor ? Başkalarının çocuklarını görünce imreniyorum resmen o derece fena durumdayım...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oğlum 2 aylık,kolik ve gaz sancılarından dolayı baya zor günler geçiriyoruz.Annenin gazı bebeğe geçer mi merak ediyorum.Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor.Gaz yapmayan şeyler yiyorum.Rezene,anason ve kimyon çayı içiyorum düzenli olarak ama yine de gaz problemim var haliyle bebeğimde çok etkileniyor.Sizin önereceğiniz başka bir yol var mı ? Bir de gündüz uykumuz neredeyse hiç yok çocuk asla uykuya derin dalamıyor hemen uyanıyor ve sürekli aglıyor artık çaresizlikten bunalıma girmiş durumdayım gelişimini etkileyecek diye korkuyorum :( bir bebeğin günde kaç saat uyuması gerekiyor ? Başkalarının çocuklarını görünce imreniyorum resmen o derece fena durumdayım...

aynı benim oglumu anlatiyorsun sanki bitmej bilmeyen ağlama krizleri uyku sorunu bunalmistim bende tam 4 ay sürdü gece gündüz uykusuz kaldım sonrası gece 1 2 defa uyandı geceleri gündüz uykusu yine duzensizdi geç uyurdu suan 13 aylık hala sürekli ağlıyor ve gündüz uykusu çok düzensiz cogu zaman uyumuyr bile asiri haraketli 2dk yerinde durmuyor benim düzelecek gibi bi umudum yok artık işin kötü tarafı yardım edecek kimse yok cok caresiz hissettim de ağladım alla yardımcı n olsun umarım sizinki hemen gecer

Uyku problemi 2-3 yaş gruplarında olur. Bebeğin 0-2 yaş arasında düzenli şekilde anne sütü ile beslenmesi gerekmektedir. Uzmanlara göre anne sütü şart.

Son düzenleme:
aynı benim oglumu anlatiyorsun sanki bitmej bilmeyen ağlama krizleri uyku sorunu bunalmistim bende tam 4 ay sürdü gece gündüz uykusuz kaldım sonrası gece 1 2 defa uyandı geceleri gündüz uykusu yine duzensizdi geç uyurdu suan 13 aylık hala sürekli ağlıyor ve gündüz uykusu çok düzensiz cogu zaman uyumuyr bile asiri haraketli 2dk yerinde durmuyor benim düzelecek gibi bi umudum yok artık işin kötü tarafı yardım edecek kimse yok cok caresiz hissettim de ağladım alla yardımcı n olsun umarım sizinki hemen gecer

Doktorumuzu değiştirdik çocuğun beslenmesi yetersizmiş ve doymadığı için bu kadar huzursuzmuş.Birkaç gündür eskiye göre daha iyi.Sizi çok iyi anlıyorum inşallah sizinki de bir an önce düzelir hepimize Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin ...

Oğlum 2 aylık,kolik ve gaz sancılarından dolayı baya zor günler geçiriyoruz.Annenin gazı bebeğe geçer mi merak ediyorum.Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor.Gaz yapmayan şeyler yiyorum.Rezene,anason ve kimyon çayı içiyorum düzenli olarak ama yine de gaz problemim var haliyle bebeğimde çok etkileniyor.Sizin önereceğiniz başka bir yol var mı ? Bir de gündüz uykumuz neredeyse hiç yok çocuk asla uykuya derin dalamıyor hemen uyanıyor ve sürekli aglıyor artık çaresizlikten bunalıma girmiş durumdayım gelişimini etkileyecek diye korkuyorum :KK43: bir bebeğin günde kaç saat uyuması gerekiyor ? Başkalarının çocuklarını görünce imreniyorum resmen o derece fena durumdayım...

kendi yatagina yatirin, bebeginiz uyuyana kadar yatagin yaninda oturun..bu metodu bi deneyin.

Back
X