Uyku problemim...

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
İyi akşamlar hanımlar.bir dönem uyuyamıyordum ve sosyal fobim var diye psikiyatriye gittim yaklaşık 3.5aydır paxil kullanıyorum.ilk başladığımda paxilin yanında lustral ve nerviumda kullandım bir ay kadar.sonrasında o ikisini bıraktırdı drum paxille devam ediyorum.ancak uyumak dışında fobimde bir iyi olma durumu yok hala dışarıya çıktığımda o korku ve endişelerim devam ediyor ve üstelik günün 4te üçünü uyuyarak geçiriyorum.kendimi işe veriyorum ama gözlerimi açamıyorum.en sevdiğim işleri bile yapamıyorum.ömrüm uyuyarak geçiyor sanki eve tıkılıp kalıp.sanki ölümü bekler gibi amaçsız gibi.uykusuzlukta çok zor sürekli uyumakta.eski neşeli hayallerimi sokakta korkusuzca gezdiğim o günleri o çok kalabalık çevremi. Bir gün orda birgün burda çok sosyal bir insandım şimdi yalnız eve tıkılmış bir fare gibi fırsat buldukça uyuyan biri oldum.iyi olmak istiyorum artık çok sağlıklı biri olmak istiyorum kiminin parası kiminin duası bugün perşembe akşamı ne olur dua edin bana😢

Allah yardımcınız olsun çokta geçmiş olsun peki nedir sizi bu hale iten yani çok sosyal bir insandim yazmışsınız ya ne değiştirdi peki

Allah yardımcınız olsun çokta geçmiş olsun peki nedir sizi bu hale iten yani çok sosyal bir insandim yazmışsınız ya ne değiştirdi peki
Çok genç yaşta annemi kaybetmemek.akabinde o sevgiyi yanlış kapılarda aramam belkide.sonra sonra herşeyi kabullendim sosyal hemde çok sosyal bir çevrem oldu.tam çok mutluyum derken yine birilerinin hayatımı altüst etmesi (manevi yönden)

Back
X