Uyku sorunu

linyaynil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2023
25
8
1
Bebeğim 7 aylık oldu şu zamana kadar akşam 9 da uyuduğundan sabaha kadar uyurdu ama artık uyumuyor geç yatıyor ve sürekli geceleri uyanıyor menenjit aşısından sonra uykusu düzensizleşti uyanıyor hemen emmek istiyor emerken uyuyor aşınolalı 5 gün oldu düzelir mi ek gıdamız pek iyi gitmiyor meyveli yoğurt ve tarhana dışında diğer yiyecekleri çok zor yediriyorum

Öncelikle sakin ol endişeni anlayabiliyorum 6-7. Aydan sonra büyüme atakları ile uyku değişimleri yaşanabiliyor. Bunun yanında aşı da olmuşsa ki menenjit aşısı sonrası bir kaç hafta zor geçer , bir takım yan etkiler yaşıyorsa anneye bağlanma yaşanabiliyor bir nevi garipsediği bi durumda anneye fazla ihtiyaç duyabiliyor. Uykusuzluk çocuk büyütürken büyük bir handikap. Benim kızım şuan 3 yaşında ancak hala geceleri 2-3-5 kez uyanabililiyor 6-7 aylıkkende saat başı uyanır emerdi sallamadan uyumazdı. Biliyorum bu süreç çok zor bazen bir an önce bitmesini dileyebiliyorsun ancak çocuğunla yaşadığın olumlu olumsuz her anın tadını çıkar. Sevgiler…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…