• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku sorunu

brckbln

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2024
2
1
1
30
Merhaba 2 yaşında oğlum var doğdu doğalı gece sürekli uyanıyor memeden kestim düzelmedi çok şükür sağlık sorunuda yok lütfen ne yapabilirim? Çünkü artık dayanamıyorum tükendim

Yapmayın ya benim bebeğim 9 aylik geceleri sürekli uyanıyor bazen saat başı bazen 10 dakika da bir bana da hep 2 yaşına gelsin sütten kesilince düzelir diyorlar düzelmiyor mu 😑

2 buçuk yaşında oğlum hala geceleri defalarca uyanıyor ben düzeleceğine dair umudumu kaybettim anca kreşe veya okula başlayınca düzelecek galiba

2 buçuk yaşında oğlum hala geceleri defalarca uyanıyor ben düzeleceğine dair umudumu kaybettim anca kreşe veya okula başlayınca düzelecek galiba
Gerçekten 2 yaşında güzelie dediler ama hala aynı bir sürü şey denedim baybay night bile verdim ama yok 😔

TV telefon tablet var mı? Varsa izlediği şeyleri gözden geçirin.Hatta vermeyin daha iyi. Neden sürekli uyanıyor konusuyor mu anlatabiliyor mu derdini?

Gerçekten 2 yaşında güzelie dediler ama hala aynı bir sürü şey denedim baybay night bile verdim ama yok 😔
Malesef bizede fayda etmedi artık saldım bende gece geç yatıyor defalarca uyanıyor 1 2 saatlik uykuyla duruyoruz

Back
X