uyku sorunu..

muzdaripgelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
710
382
103
Merhaba hanımlar..

benim derdim küçük görünse de tahammül etmesi zor bişey. durduk yere uyku bastırıyo hayatımı o kadar olumsuz etkiliyor ki anlatamam. bacaklarım da ağrı oluyo bazen sol kolumda da ağrı oluyo.

acile gidiyorum iğne serum vurup yolluyorlar. dahiliyeye gittim b12 d vitamini kan hapı verip yolladı. ilaçlarımı da içiyorum ama geçmedi şu halim.

eşimle cinsel birliktelik sonrasında yaşanılan bişey olabilir mi diye düşünmeye başladım.

benim gibi bu sorunları yaşayan var mı?

Bir şeyle uğraşmayınca herhangi bir meşgalem olmayınca karşılaştığım bir sorun bu.
Kendinize yeni uğraşlar edinin

Tüm tahliller yapıldığı halde bir sorun olman el,kol,bacak ağrısı,uyku sorunu varsa keyfiniz yoktur.
Benim de öyle olur bazen. Ama hayat koşturmasında unuturum,gider.
Seviştikten sonra uyku isteği normal bence.

Tüm tahliller yapıldığı halde bir sorun olman el,kol,bacak ağrısı,uyku sorunu varsa keyfiniz yoktur.
Benim de öyle olur bazen. Ama hayat koşturmasında unuturum,gider.
Seviştikten sonra uyku isteği normal bence.

yani gece 10 da yattım uykumu alayım diye kendi kendime çözüm üretmeye çalışıyorum ama inanın çok kötü bi durum

Tiroidlerinize bakıldı mı peki tiroidde aşırı derecede uyku yapar.

Esasen koşturmacanız az mı çok mu onu bilmek lazım

insan boş iken de çok yoğunken de bunlar olur

mesela akşam 10 da yattınız da kaçta kalktınız

malum mevsim kış

bizim uyuyor olmamız lazım

ama sabahları daha gün doğmadan kalkıyoruz

kışın metabolizmamız yavaşlıyor zaten havalar kötü sabah karanlıkta kalkmak da mahfediyor insanı

Aslında doğru vitaminleri vermişler kollarında bacaklarında ağrı olması Ve çok uyku hali muhtemelen sebepsiz mutsuzluk bezmişlikte vardır bende öyleydim dr tahlil yaptırdı d vitamini ve b12 neredeyse hiç yoktu iki yıldır kullanıyorum ayrıca d vitamini kullanmak yeterli olmuyor bol bol güneşlenmek şart yaz kış ben artık öyle yapıyorum Ve dvitamini emiliminin fazla olması için k vitamini şart yani yeşil renkli sebzeleri ve yeşilsalata tarzı tüketin salataya ıspanak ta atın mutlaka

10 da uyudum 7 de kalktım. sürekli oturduğum bi işte çalışıyorum. normalde şurda bile uzun uzun yazabilecekken yazmaya mecalim yok

Bol su tüketin.Gün içinde çok az su içiyor olabilirsiniz.Bir de enerji veren şeyler yiyin.Çikolata, kuruyemiş gibi.Sabah 1 tatlı kaşığı pekmez de çok iyi oluyor sınav zamanları yapardım : ) Hem de cilde de iyi geliyor.

Uyku apnesi olabilir. Kontrol ettirin.
Uyku apnesi uykuda boğulma nefes alamama değilmiydi yaa hangimiz yanlış hatırlıyo dur bi bakiimm

Uyku apnesi apne olarak da bilinir. Uyku sırasındaki solunum duraklamalarından kaynaklanan ve uyku düzeninin bozulmasına sebep olan önemli bir hastalık. Uyku apnesi uykuda hava akımının en az 20 saniye süreyle normal değerinin %20'sine ve daha altına düşmesi ile tanımlanabilir.

İkimizde doğru hatırlıyomuşuz

kırmızı et yiyemiyorum ben en önemli sorunum bu. dün zorla midem bulana bulana yedim. bir bardak ballı süt 1 bardak pekmezli süt içtim ve meyve yedim. bunu günlük yapacam artık. çünkü o anki hallerim çok kötü oluyo. çalışamıyorum yerimde duramıyorum illa ki uyuyacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…