Uyku tulumu

Benim çocuk daha 7 aylık oda örttürmüyor üstünü valla bende alıcam tulum bende takipteyim önerileri hevesle bekliyorum

bime geliyor 20 tl sanırım geçen sene 2 boy birden aldım hala kullanıyoruz tavsiye ederim

Sebi Bebe uyku tulumlarını tavsiye ediyorum...
Ben kullandım, hala kullanıyorum.

Aşağıdaki modelleri var, internetten de rahatlıkla bulabilirsin.
Genelde ben 1 yaş için 2 yaş tulum aldım, 2 yaş için 4 yaş tulum aldım.
Çünkü oğlum biraz kalıplı ve uyurken içinde rahat etmesi için geniş aldım hep.

sebi-bebe-52203-bebek-uyku-tulumu-selanik-52203-krmmv1-1598_1.jpg

ib03554-1598_1.jpg

Önerdiğim bu tulumların içinde elyaf dolgu yok.
Evler artık eskisi kadar soğuk olmuyor, elyaf dolguluları da sağlıklı bulmuyorum.
Çift kat pamuklu kumaş, gayet iyi ve sıcak tutuyor.

Sebi Bebe uyku tulumlarını tavsiye ediyorum...
Ben kullandım, hala kullanıyorum.

Aşağıdaki modelleri var, internetten de rahatlıkla bulabilirsin.
Genelde ben 1 yaş için 2 yaş tulum aldım, 2 yaş için 4 yaş tulum aldım.
Çünkü oğlum biraz kalıplı ve uyurken içinde rahat etmesi için geniş aldım hep.

sebi-bebe-52203-bebek-uyku-tulumu-selanik-52203-krmmv1-1598_1.jpg

ib03554-1598_1.jpg

Önerdiğim bu tulumların içinde elyaf dolgu yok.
Evler artık eskisi kadar soğuk olmuyor, elyaf dolguluları da sağlıklı bulmuyorum.
Çift kat pamuklu kumaş, gayet iyi ve sıcak tutuyor.
Merhabalar, bu çift kat tulumu giyince üzerine bir şey örtüyor musunuz? Sadece bu kış ortasında yeterli oluyor mu? Ve evinizin ısısı nasıl acaba?

Merhabalar, bu çift kat tulumu giyince üzerine bir şey örtüyor musunuz? Sadece bu kış ortasında yeterli oluyor mu? Ve evinizin ısısı nasıl acaba?
Evin ısısı genelde sıcak oluyor.
Kombili evde oturuyoruz, eşim sağolsun evin ısınmasına çok önem verir.
Fakat ev tabii ki maksimum 23-24 derecede oluyor.

Bu tulumu kullanırken üzerine ince uzun kollu pijama giydiriyorum, daha sonra tulumu giydiyorum.
Battaniye veya yorgan örtmüyorum sadece tulum ile uyuyor.
Aksi halde çok terler. O daha beter hastalık yaratır.
Yeterli oluyor bu şekilde.

Bebegim 1 yasina geldi ve her bebek gibi ustunu ortmeden uyuyor. Uyku tulumu tavsiyelerinizi bekliyorum

pijama alternatifi olan uyku tulumlarını mı soruyorsunuz yoksa yorgan alternatifi olanları mı?
yorgana alternatif düşünüyorsanız ben 0-2 yaş çocuklarda ani bebek ölümü sendromu ve boğularak ölümlere karşı yorgan önerilmediği için iki uyku tulumu aldım. biri kirliyken diğerini giydiririm diye düşündüm. ilki ve daha çok beğendiğim dreambag marka, ben alırken sitesinde %50 indirim vardı, çok uyguna geldi. ben bebeğin uyuyacağı odayı 21 derece civarında tutmayı planladığım için 2,5 tog olanını aldım. sitesinde evin sıcaklığına göre kaç tog almanız gerektiği ve içine ne giydirerek uyutmanız gerektiğini gösteren bir tablo mevcut. yedek uyku tulumumuzu ise slumbersac markasından aldım. o da 2,5 tog, onu da hepsiburada'da %50 indirim kampanyasından almıştım. dediğim gibi dreambag olan bana daha hoş göründü. dikkat etmeniz gereken bebeğe temas eden tüm yüzeylerin pamuklu olması. ve evinizin sıcaklığına uygun tog ölçüsü.ben bir de bebeğin altını değiştirmek için tüm tulumu çıkarmam gerekmemesi açısından fermuarlı kısmına dikkat ettim, altı yuvarlak şekilde açılabiliyorsa daha kullanışlı oluyor.

2016119152138_uykutulumuovalzrafaweb.jpg
Bende Babyneo da bu tulumu gördüm. Şu anda indirimde ama çok kararsız kaldım. Yıkanabilir bebek bezlerini kullanıyorum, memnunum ama tulum nasıl olur bilemedim. Organik bir tulum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Back
X