Uyku tutmuyor her gün içimi yiyorum

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.529
448
323
Beni tanıyan bilir bu konularım tükenmiyor bitmiyor kafamda yine aynı diyeceksiniz ama ben kendimi yemekten içimin acinasindan kendime dert etmenin onüne geçemiyorum . Derdin bu mu olacak ama inanin engel olamıyorum . Bu duyguları yaşamaktan kalbim acıyor . Nereden anlatsam bilemiyorum. Anlatsam çok uzun olacak.Derdim koca bir adam ile evlenmek değil artık yalnız da yaşarım ama o yaşadığım özguven düşüklüğü ve komplekse dönüştü sosyal hayatımi etkiliyor . Yaş 29 . Küçüklüğümden beri HEP TIPiMLE ilgili ASAGLAYILI LAKAPLAR takıldı .Çocukluk dedim geçti ama içimde çok derin yaralar vardır. İnsanlarla iletişimimi engelledi .Neyse o zamanlar unv kazanmak zordu onun için çabaladım biraz kendimi iyi hissetmiştim. O bitti .Unv ortamında arkadaşlar iyidi. Ama hiç erkek arkadaşım olmadı. O surecte birileri ile gorusturuldum olmadi . Sonra bitti hiç olmadı hadi işsizim dedim hırs yaptım atandım .2 yıl oldu birileri ile gorusturuldim yine beni beğenmediler olmadı . Sureçleri hep didik didik inceledim masaya yatırdım . Hani ozguvenim yerlerde bu aralar psikolojik olarak çok yipranmis durumdayım. Böyleyim şöyleyim diyemiyorum bile kendime maymun çirkin diyorum hiç bir erkek beni beğenmiyor kadın olarak görmüyorum. Çevreden herkes güler yüzlü tatlı der. Elim yüzüm düzgün fizik gayet yerinde .Muhabetim de vardır. Hiç oyle olağan dışı davranısim da yoktür. Olabilecek kisiler oldu ama hep olamayacak kisilerdi hani sorgulanabilecek seylerdi .Ama gorusturulen kisilere baktigimda ya da bir arada bulundugum hoslanabilecehim kisilere NEDEN NEDEN ?
Erkek anaları yönlendirir çoğu özellikle en son görustugum kişi en çok acıttı .O da çok yakın davrandı .Tüm aileler olacak gözüyle bakıyordu. O da hevesliydi. Bir anda bıçak gibi kesildi.O ailede şok oldu. Aileyi bende tanıdığım için kendimi çok kötü hissettim. Bu kez çok yaralandım. Halen kalbim acır. Artık evlenmekten çok bu yasa kadar niye iliskim olmadı. Karşılıklı bu duyguyu paylaşmadım. 29 yaşinda sağlıklı bir kadın ...Erkekler tarafından beğenilmek ..aşk yaşamamak ..kalbim kurudu...kalbim çok acıyor .Sosyal hayatta da ozguvenim düştü .Erkeklerin yüzüne bakamıyorum yine kalbim kırılacak diye .

Son düzenleme:
Çok abartıyorsunuz bence çirkin değilsinizdir.. vardır bi vakti saati.. bu zamana kadar olmadıysa vardır elbet bi hayır.. her şeyin hayırlısı..

Çok abartıyorsunuz bence çirkin değilsinizdir.. vardır bi vakti saati.. bu zamana kadar olmadıysa vardır elbet bi hayır.. her şeyin hayırlısı..
Evet abartıyorumdur ama bu duygudan alamıyorum kendimi nedense çok yaralandım en son muameleden .Bunu hak edecek ne yaptım. Tatlı dil güler yüzden başka .31 yaşında adamın derdi neydi .Her şeyi bilerek geldi. Bir anda onda hevesliydi o süreçten sonra kimsede çıkmadı çıkmıyor .92 li arkadaşlarım bile evlendi ilişki var.görev yaptığım yerde hem yaşı en büyük hem de sap gibi kaldım. Yalnız da yaşıyorum oralarda inanın çok zorlaniyorum. Bazıları da derdimin koca mi azdin mi olduğunü düşünüyorlar . Halbuki içimin kırıklığını bilseler. Sürekli kozmetik kıyafetle kendimi motive etmeye calsimaktan ve bir işe yaranasından da bıktım. Kusura bakmayın şuan ağlıyorum da içimi dökerken. Bugün bir yandan da genetik bir hastaligimin olduğunu öğrendim.

Allah şifa versin inşallah.. önemli bi şey mi? Kıyamam ya üzme kendini.. kalbini kıranlar düşünsün.. bu arada bi resmini gönderir misin mesajdan.. öyle kötü anlatmışsın ki kendini merak ettim gerçekten

Allah şifa versin inşallah.. önemli bi şey mi? Kıyamam ya üzme kendini.. kalbini kıranlar düşünsün.. bu arada bi resmini gönderir misin mesajdan.. öyle kötü anlatmışsın ki kendini merak ettim gerçekten
Bebkligimden beri olan bir şey de ailem tanimlamiyordu bana .Bugün öğrendim. Yani süreç gösteri ne olduğunu .Şuan rahatsız eden bir şey yok.Ama ileride ne olacağı belli olmaz. Tedavisi yok edeçek tedavisi yok. Resim göndermeyim de küçük gösteriyorum. 29 gostermiyorum. Yüzüm de o kadınsı olgunluk yok henüz. Acaba bu yüzden mi diyorum. 20 yaşındaki kız bile daha dışı duruyor yanımda bazen.

Bi çaresi vardır belki karamsar olma Allah tan umut kesilmez..
Resmi abarttığın kadar bir şey yoktur diye o yüzden istemiştim umarım yanlış anlamamışsındır.. elbette ki göndermemeni anlarım.. tek söyleyebileceğim şey güzellik fizik iş güç maddiyat hepsi bahane..

sınıfımızda bir kız vardı çocukluk arkadaşımdı zaten.. anne karnında müdahale edilmesi gereken bir durum yaşamış.. ablası ve abileri ortalamanın çok üstünde güzellerken.. kızcağızda şekil bozukluğu vardı.. yüzü küçücük gözleri yuvarlak ve çukurdu.. diş ve çene yapısı da bozuktu.. çok da zayıftı.. maymun der kalbini kırarlardı ağlatırlardı ben ve bikaç kişi daha fedaisi gibi onu kollardık.. çünkü çok güzel bi yüreği vardı ve abarttıkları gibi çirkin veya maymun değildi.. bu kız lise bitince evlenmek istemiş ailesi istememiş çocuğu.. kaçarak evlenmiş 2 evladı var ve mutluymuş.. yani bu işler nasip işi..

Bi de bi ablamız vardı üni mezunu 3 dil bilen alımlı çok güzel her yönden kendini yetiştirmiş bir kadın ve onun da isteyeni hiç olmadı.. 40 küsur yaşlarında 62 yaşındaydı sanırsam öyle bi adamla evlendi..

Görüntüye odaklanma.. bunu takıntı haline getirmişsin ama kurtul bu durumdan.. istersen bi uzmandan yardım alarak daha kolay atlatırsın bu durumu. Özgüvenin yerine geldiğinde bu sıkıntılarından geriye bi şey kalmaz..

Suan icinde bulundugun durum seni duygu cikmazina surukluyor..ortamdan bu dusuncelerinden herseyden biraz uzaklas mumkunse uzun yola cik bir tura falan katil cok iyi gelecektir..senin hayatindan baska yerlerin baska hayatlarin oldugunu gormek bu takintilarini hafifletir seni mesgul eder ve iyi hissettirir..dis gorunusede bu kadr takilma bu asla mutlu olmana engel degildir..maneviyatindaki sorunlar hayatini bu denli etkiliyordur..onlari duzelt kendine guven gerisi kendiliginden gelir...
Ayrica yasinda ne var bu zamanda 30 35 yaslar evlenmek icin normal

Back
X