• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku

Tazeanneyimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Merhaba bebeğim neredeyse 9 aylık.
Emerek uyuyor ve gündüz çıt sesine uyanıyor. Uykuları da yarım saat yeter ki uyusun diye evden çıkmaz oldum bu sefer de ne bebek arabasında uyur oldu ne oto koltuğunda meme istiyor uyumak için ne yapacağımı şaşırdım.

Bana yardımcı olabilir misiniz, teşekkür ederim şimdiden.

O aylarda benim kızımda o şekildeydi emerek uyuma yoktu ama ses çıksa uyanırdı uykuları hep yarım saatti ne yapsam olmayacak gibi geliyordu şimdi nerdeyse 15 aylık ve uykusu gerçekten olgunlaştı yani uyku döngülerini kendi bağlayabilir hale geldi ve sesi tolere etmeye başladı. Yani demeye çalıştığım şey şu kendimi boşuna yormuşum hiç bir yerde seste yarım saatten fazla uyuyamayacak bu çocuk diye sürekli evde kalmışım şimdi bulduğu yerde 2 saate yakın uyuyor o yüzden demesi kolay biliyorum ama biraz daha böyle devam edin sonra kendi kendie düzeliyor ya da en azından benim deneyimim bu şekilde

O aylarda benim kızımda o şekildeydi emerek uyuma yoktu ama ses çıksa uyanırdı uykuları hep yarım saatti ne yapsam olmayacak gibi geliyordu şimdi nerdeyse 15 aylık ve uykusu gerçekten olgunlaştı yani uyku döngülerini kendi bağlayabilir hale geldi ve sesi tolere etmeye başladı. Yani demeye çalıştığım şey şu kendimi boşuna yormuşum hiç bir yerde seste yarım saatten fazla uyuyamayacak bu çocuk diye sürekli evde kalmışım şimdi bulduğu yerde 2 saate yakın uyuyor o yüzden demesi kolay biliyorum ama biraz daha böyle devam edin sonra kendi kendie düzeliyor ya da en azından benim deneyimim bu şekilde
Çok teşekkür ederim, bende öyle düşünüyorum. Sadece şimdiden yapılacak birşey varsa geç kalmak istemiyorum 🫠 Allah güzel sağlıklı uzun ömür versin kızınıza 🫠

Back
X