• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyku

hewler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
88
0
86
İstanbul
kızlar 4 gün önce transferim yapıldı.ama inanılmaz derece uykum geliyor,tansiyonum düşüyor,yorgunum acaba yolunda gitmeyen bir şey mi var.doktoru arasam pazar sizdedemi yaşandı böyle şeyler .korkmaya başladım.

ne diyosunnn :)))))))
ben donduurlmuş tüp bebek tedavisinde hamile kaldım ,
ne karın ağrısı ne bel ağrısı ne aşerme ne göğüş şişliği sadece 5. 6. günlerden sonra gün ortasında bastıran 2-3 saatlik öğle uykularına yatıyodum :))) ve sonuç ikiz gebelik ( gerçi sonra birini 8 haftada kaybettim ama şükür diğeri hala benimle )

umutlandırmak istemem ama başka belirti olacak diye birşey yok. bu da bence iyi bir belirti çünkü hamilelik hormonu kana karışıyor demişti benim doktorum sorduğumda. telaşa gerek yok allah hayırlı evlatlar versin.

canım teşekürler inşallah öyledir.Allah sanada çoçuğunu kucağına almayı nasıp etsin.çok şirin ,tatlı,hayırlı ve sağliklı bir evladın olsun......

kızlar 4 gün önce transferim yapıldı.ama inanılmaz derece uykum geliyor,tansiyonum düşüyor,yorgunum acaba yolunda gitmeyen bir şey mi var.doktoru arasam pazar sizdedemi yaşandı böyle şeyler .korkmaya başladım.

hayırlı olsun canım bence seninki tuttu çünkü bendede öyle olmuştu halsizlik uyku gerçi benimki6 haftalıkken düştü gelişmedi inş sen hayırlısıyla kucağına alırsın:ecrin_bebek:

kıslar demın koltukta otururken uyuya kalmısım bende çok halsızım bugun kasık ve bel agrılarımda var
ALLAHIM IHSALLAH GELMISTIR MELEKLERIMIZ

bügün daha iyiyim.evet idrar testi yapacağım hanı negatif se önceden haberim olsun istiyorum yoksa çok üzülürüm.

herşeye hazırlıklı olmak istiyorum.Doktor iyi umut verdi ama bazen bakıyorsun her şey yolunda olsa bile olmuyor kismet..

haklısın canım benım doktorumda sansın çok yuksek dedi ama onu yuce rabbım bılır ALLAHIM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSIN IHSALLAHH

Back
X