merhaba anneler Bebeğim beş ayına yeni girdi beşikte sallanarak uyuyor emziriyorum emziğini veriyorum yarım saat bilemedin bi saat ee haliyle yoruluyorm gece de bu böyle sizce sallamadan nasıl uyutanlrim araştrdım işte yataga koy ağlasın ağlar ağlat uyur kıyamıyrm tavsiyelerinize ihtycım var sizce bu yontemler için daha erken mi ne yapmalıym
İyi günler benimde bebeğim 7 aylik bende biraz ugrastim ama yok tek başına uymuyor bu yüzden 1 yaşına kadar beklicegim suana kadar emzirerek uyuttum sallamamak için inatlasiyorum bence sizde öyle yapın şimdi nasıl olsa ek gıdaya baslicaksinix karnını doyurun önceden yatmadan öncede sizi emin o şekil uyması en iyisi sanırım
Biz ek gıdalara geçmemize rağmen uykusuzluk sorunumuz devam ediyor gündüz bi şekilde geçiyorda gece uykusundan sürekli uyanıyor sallama yada başka bir şeye alıştırmadığım için ancak emip öyle uyuyabiliyor
6 aydan sonra bitki çayı papatya yada gece çayı werileniliyormuş ben bunu denemeyi düşünüyorum
Bence erken değil geç kalmışsınız ben bebeğimi hiç sallamadım bu yüzden bilmiyor sallanmayı kendi uyuyor
Kıyamıypruz ama alıştırmak için birkaç gün ağlamasına sabretmek lazım bebekler 3 günde alışır lar diye biliyorum zor ama birazcık dayan canım bebeğin için
Biz ek gıdalara geçmemize rağmen uykusuzluk sorunumuz devam ediyor gündüz bi şekilde geçiyorda gece uykusundan sürekli uyanıyor sallama yada başka bir şeye alıştırmadığım için ancak emip öyle uyuyabiliyor
6 aydan sonra bitki çayı papatya yada gece çayı werileniliyormuş ben bunu denemeyi düşünüyorum
bence bebeğinizi kendi haline bırakmayı deneyin telsizin birini odasına birisinide yanınza aldın bir 10 15 dakka yanlız bırakın bakalım napıcak eğer devam ediyorsan çocuk dr uzmanına danışın allah sabır versin bu arada :)