A
acilikiz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi acilikiz
Ya ben bıktım kızlar. Bu adamın uykusundan bıkkk-tımmm. Bune allah aşkına ya? Adam 22.30 dedin mi tık gidiyo. Önceden böyle değildi. Sabah 7 de kalkıp işe gitmesi gerekirdi ama o genede 12 lerde 12. 30 larda yatardı. Şimdi ne mi oldu? Ramazan ayı girdi araya ve erkenden evlerine gelebilmek adına işe erken gidip geliyolar. Sabah 6 da kalkıp 7 de iş başı yapıyolar. Ama genede 22.30 da gidiyo dün bi tuhaflık olduda 22.47 de yattı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Neden bu kadar erken yatıyosun azcık geç yat diyorum yok ses soluk gidiyo ama şöle bişey farkettim. Uykum geldi aşkım yatalım diyo tamam aşkım yat diyorum o arada annem giriyo odaya ben benimkine beklemesini söylüyorum annem gidiyo konuşmaya başlıyorum ana bi bakıyorum ki o uykulu adam yok cin olmuş çıkmış tv ye bakmış konuşmadımız bekle dediğim arada. Hani uykun vardı diyorum bi bakıyorum sesini uyku moduna geçiriyo inleye inleye aşkııım çok uykum var uyuyalım artık demeye başlıyo. Benimde aklıma acaba numara mı yapıyo diye geliyo valla ara sıra. Bu sabahta işe geç kaldı. Ben napıyım bunu kızlar. Nasıl hallederim bu sorunu