uykuda bana neler oluyor?

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.315
6.282
448
Merhaba hanimlar. Ben uyurken istemsiz bir sekilde boynumu omuzlarimi sıkıyorum. Gece arada bir uyandigimda boynumu omzumu resmen kistirmis oldugumu farkediyorum. Sabahlari omuz boyun sirt agrisiyla uyaniyorum. Aylardir bu boyle. Yastikla yatmak bana rahatsizlik veriyor. Yastiksiz yatsam yine agrilar icinde oluyorum. Bir de kaslarimi catiyorum sanirim. Alnim gergin uyaniyorum. 2 sene oncede cenem kasilirdi. Kafaya taktigim derdim tasam yok. Gece kabuslar icinde falan da olmuyorum. Yatagim rahat. Bir cozum onerisi olan var mi ne yapabilirim?

Merhaba hanimlar. Ben uyurken istemsiz bir sekilde boynumu omuzlarimi sıkıyorum. Gece arada bir uyandigimda boynumu omzumu resmen kistirmis oldugumu farkediyorum. Sabahlari omuz boyun sirt agrisiyla uyaniyorum. Aylardir bu boyle. Yastikla yatmak bana rahatsizlik veriyor. Yastiksiz yatsam yine agrilar icinde oluyorum. Bir de kaslarimi catiyorum sanirim. Alnim gergin uyaniyorum. 2 sene oncede cenem kasilirdi. Kafaya taktigim derdim tasam yok. Gece kabuslar icinde falan da olmuyorum. Yatagim rahat. Bir cozum onerisi olan var mi ne yapabilirim?
bende dişlerimi sıkıyorum ağzım ağrıyo.sırtımın ağrısı da feci.bişey öğrenirsen bana da söyler misin

benimde canım sıkkın moralim bozuk olduğunda boynumda omzumda bacaklarım bütn sinirlerin attığını hatta bazen istemsiz titremeyle uykudan sıçrıyorum pisikolojik galiba

uyumadan önce 45 dk falan leslie yapmayı dene ama en az 40 dk olsun. belki kasların gevşer yorulursun da daha rahat uyursun böylece..

ben sırtımı sıkmıyorum da bazı sabahlar dayak yemiş gibi uyanıyorum o niye acaba bende merak ettim şimdi yorucu bi işimde yok ama sanki bi gün öncesinden ağzımı burnumu kırmışlar gibi uyanıyorum :D

Bence beyınde dopamın denılen maddenın eksıklıgınden oluyor ıstem dışı haraketler bende huzursuz bacak sendromu var bıraz arastırmıslığım kollarda bacaklarda boyunda hatta kaşıntı olarak görülürmüş

Kafana taktığın bir şey yok gibi gelse de içsel bir mutsuzluk, hayatında bir eksiklik var mı?
Anlam veremediğin bir huzursuzluk falan..

Anlattığın gibi uykularım olurdu.
Gerçekten içsel mutsuzluk yaşadığım dönemlerde..

Back
X