uykuda bana neler oluyor?

Bence beyınde dopamın denılen maddenın eksıklıgınden oluyor ıstem dışı haraketler bende huzursuz bacak sendromu var bıraz arastırmıslığım kollarda bacaklarda boyunda hatta kaşıntı olarak görülürmüş
benimki kaşıntı değil kasılma oluyor ama yine de araştıracağım, teşekkür ederim :)

Kafana taktığın bir şey yok gibi gelse de içsel bir mutsuzluk, hayatında bir eksiklik var mı?
Anlam veremediğin bir huzursuzluk falan..

Anlattığın gibi uykularım olurdu.
Gerçekten içsel mutsuzluk yaşadığım dönemlerde..
şöyle bir hayatımı gözden geçiriyorum. gerçekten huzursuzluk yaratacak bir problemim yok. hatta problem bile yok diyebilirim, şükür. yine de bilinçaltımda başka şeyler yatıyor olabilir, kim bilir. en mantıklısı doktora gitmek gibi gözüküyor. o da muhtemelen spor önerir.

Son düzenleme:
ay ben de gülüyormuşum, konuşuyormuşum, bağırıyormuşum. Yanımda uyuyan biri bunları yapsa çok korkarım ben neden yapıyorum hiç bilmiyorum. Bir gece yataktan kalkıp arkadaşımı uyandırmışım hadi gel bizi çağırıyorlar diye kız yurtta yatağını değiştirdi korkusuna ama ben hiç hatırlamıyorum. Bilinçsizce yapıyorum diye üzerine düşmedim de hiç ama şimdi okuyunca merak ettim bu bi hastalık falan mı yani?

ay ben de gülüyormuşum, konuşuyormuşum, bağırıyormuşum. Yanımda uyuyan biri bunları yapsa çok korkarım ben neden yapıyorum hiç bilmiyorum. Bir gece yataktan kalkıp arkadaşımı uyandırmışım hadi gel bizi çağırıyorlar diye kız yurtta yatağını değiştirdi korkusuna ama ben hiç hatırlamıyorum. Bilinçsizce yapıyorum diye üzerine düşmedim de hiç ama şimdi okuyunca merak ettim bu bi hastalık falan mı yani?
benimkinin hastalıktan kaynaklı değil de psikolojik ya da sporsuzluktan olduğunu düşünmeye başladım yorumlara bakınca. seninki de uyurgezerlik gibi gözüküyor.

Benim abimde sizin gibiydi ilk baslarda sonrasinda uyku felci gecirmeye basladi biz fark etmesek olume gidiyorsu doktora gitti 1 hafta sadece uyuttular ve uykusunda izlediler fqlan tedavi oldu gecti. Bence doktora gidin muhakakk

Bende bazen titrememe uyaniyorum. Acaba neden oluyor bunlar bende cozebilmis değilim.
Titreme eşimdede oluyor hatta bazen öyle titriyor ki gece kaç kere uyanıp salonun avizesini kontrol ettim deprem mi oluyor diye. Artık gırgır oldu aramızda yatarken titreşimini kapat diyorum. Ama sanırım bizimkinde uyku apnesi var. İnattır doktora da gitmiyor

Benim abimde sizin gibiydi ilk baslarda sonrasinda uyku felci gecirmeye basladi biz fark etmesek olume gidiyorsu doktora gitti 1 hafta sadece uyuttular ve uykusunda izlediler fqlan tedavi oldu gecti. Bence doktora gidin muhakakk
ya çok korktum şimdi :KK17: hangi bölümden randevu almalıyım peki?

yaz sonundan beri hiç spor yapmadım. spor her derde deva, haklısınız sanırım.
Evet öyle kaslarınızı güçlendirir.Ayrıca sıcak duşta kasları gevşeterek rahatlama sağlar..Uyumadan önce yaparsanız daha iyi olur..Bir deneyin,yine düzelmezse doktora görünmekte fayda var..

Aa valla onu bilmiyorum ya :( ama abim gataya gotmisti bir tek onu biliyorum. Korkutmak icinde soylemedim gercekten ozur dilerim :) ama uyku konusu gercekten abimi gordukten sonra bence ciddi problemler olusturabiliyor. Isterseniz intten arastirin hangi bolum ilgileniyor diye.
ya çok korktum şimdi :KK17: hangi bölümden randevu almalıyım peki?

Aa valla onu bilmiyorum ya :KK43: ama abim gataya gotmisti bir tek onu biliyorum. Korkutmak icinde soylemedim gercekten ozur dilerim :) ama uyku konusu gercekten abimi gordukten sonra bence ciddi problemler olusturabiliyor. Isterseniz intten arastirin hangi bolum ilgileniyor diye.
anladım. çok teşekkür ederim, araştıracağım.

canım sen önce doktora git de sporunu da yaparsın
gergin bi dönemden mi geçiyosun bu arada?

bende uykumda boğulurum dun aksam erkek arkadaşımın kız kardeşi bende kaldı sabah dıyorki korktum o nasıl sseslerdi öyle boğuluyor gibi hatta bi ara beni zıplattı uykumdan bişeyler oluyor sanmış bana :-) konuşuyormuşum falan.. Bendeki uyku apnesi başlangıcı sanırım kac defa boğularak uykumdan uyandığımı bılıyorum.. psikolojik ya da nörolojiktir seninde..

Back
X