• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykuda Diş Gıcırdatan Var mı?

gizzemksk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
886
86
123
İzmir
Ben nikahtan önce strese girmiştim annem gece uykumda dişlerimi gıcırdattığımı söylüyordu. Strese bağlamıştım o zaman. Ben evlendikten sonra geçti sanmıştım ama eşim gece çenemi sıkıp dişlerimi gıcırdattığımı söylüyor. Bunun için doktora gitmek istiyorum kimisi diş doktoruna git dedi kimisi psikyatriye git diyor. Böyle bir şey yaşayan varsa hangi doktora gittiniz?

abim yapıyor geceleri bence psikyatıra gitmelisin dişlerede çok zararlı zamanla döküyor diye biliyorum

psikolojik nedeni olabilir elbette, tanıdıklarım stresten veya sinirden gıcırdatıyorlardı
fakat disciler cozuyor bu durumu, damak cene arası bir bolume botoks gibi bir sye uyguluyorlarmıs
(bir tanıdıgım disci, bunu da ondan ogrenmistim)

Daha önce hiç böyle bir şey yaşamamışken geçen gece erkek arkadaşım uyandırdı beni defalarca oda ilk defa şait oldu ama öyle böyle değil hatta bi ara kendi gıcırdama sesime uyandım :53:
Sabaha kadar iyimisin diye sorup durdu bir daha da olmadı sinirsel de olabilir ama biz şey diye düşündük..
Acı çektiğimiz zaman otomatik olarak vücut kendini kasar ya hani ağrım varmıydı onuda bilmiyorum fakat birdaha tekrarlamadı ihtiyaç duyarsanız bir doktora görünün derim :ssz:

Bi kaç gün önce eşim de bana "dün gece çok dişlerini gıcırdattın" demişti,sanırım sinirsel arkadaşların dediği gibi.

Bende gıcırdatırım eşim söyler dün gece kazı çalışması vardı yine diye :D ama kafaya bişey takınca yapıyormuşum eğer o gün sinirliysem ya da aklıma bişey takıldıysa o gece dişlerimi gıcırdatıyormuşum diş doktorunada gitmen lazım ağızlık veriyor dişler zarar görmesin diye

Ben nikahtan önce strese girmiştim annem gece uykumda dişlerimi gıcırdattığımı söylüyordu. Strese bağlamıştım o zaman. Ben evlendikten sonra geçti sanmıştım ama eşim gece çenemi sıkıp dişlerimi gıcırdattığımı söylüyor. Bunun için doktora gitmek istiyorum kimisi diş doktoruna git dedi kimisi psikyatriye git diyor. Böyle bir şey yaşayan varsa hangi doktora gittiniz?

Dişçiye gideceksin canım ölçü alıp bir gece plağı veriyorlar dişlerini koruyorsun günlük stresten oluyor benimde var bu plaktan rahatladım baya :)

Aahhh ahhh onu bana sor :)) okadar cok gıcırdatıyorumki sabah kalktığımda çeneni kilitleniyo nası bi agrı oluyo çünkü aynı anda cenemide sıkıyorum...bu yüzden dişlerim cok inceldi temizletemiyorum dişlerimi bu yüzden:(diş hekimine gittigimde silikon agıızlık verdi gece yatarken takacagım ama almadım kullanamam die...psikyatra gitmen Daha mantıklı cünkü psikolojik ne zaman moralim bozuk olsa gergin olsam yaparım annemin odasından benim odamdakisese geldgni bilirim uykusundan uyanıpta:)kendi sesime uyanıyorum bazen sana önerim kafana birsey takmamaya bak zor olsada:))

Back
X