• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykuda tuhaf hareketler

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kizlar 7 aylik evliyim ve eşim sürekli hergün sayikladigimi söylüyor.Anlasilmiyor ne dedigin ama diyor.Universitedeyken oda arkdasim da aynisini soyluyordu 5 sene önce.Neyse su birkac gündür geceleri esimin yüzüne tirnagimi geciyorum.Esim "napiyon canim " diye uyandirdigin da fark ediyorum.O günlerde o şekilde rüyalar da görmüyorum neden oluyor anlayamiyorum.Yani uykuda sürekli bir huzursuzluk hali..

Kizlar 7 aylik evliyim ve eşim sürekli hergün sayikladigimi söylüyor.Anlasilmiyor ne dedigin ama diyor.Universitedeyken oda arkdasim da aynisini soyluyordu 5 sene önce.Neyse su birkac gündür geceleri esimin yüzüne tirnagimi geciyorum.Esim "napiyon canim " diye uyandirdigin da fark ediyorum.O günlerde o şekilde rüyalar da görmüyorum neden oluyor anlayamiyorum.Yani uykuda sürekli bir huzursuzluk hali..

Bende uykumda cok konusurum genelde uykuda konusanlarin psikolojik sıkıntıları vardir denir dogrulugu nedir bilmiyorum ama

Ruh halimin kotu oldugu gunlerde evddkiler uykumda cok konustugumu hatta ciglik attigimi soyluyor

Bi psikologa danisin isterseniz

gun içinde stresli isen hıncını uykunda cıkartıyorsuun demek ki :) ayran, süt veya melisa cayı iç. sakinleştirir.

Çevrenizde Uyku Araştırmaları Merkezi olan bir hastane varsa gidip randevu almanızı tavsiye ederim.

Ben de gece konusangillerdenim. Esim soruyor ben cevap veriyormusum bazen. Uyaninca hatırlamıyorum ya da sayiklarken uyaniyorum. Ben de stresten oldugunu okumuştum..

Back
X