uykum var ama uyuyamıyorum diyenler...

:KK57:Süt içtim.peynir yedim.tv saatütim.kitap okudum.int.gezdim ve hala devam ediyorum.temizlik yaptım.uzun yoldan geldim :işsiz: eeee....o saat 12:00 bu saat 02:45 ve ben :KK53::uykucu: :KK53::işsiz:

Bilmez miyim...
Yatakta 4-5 saat kıvranmayı, bütün süt ürünleri ve türevleri yiyip içmeyi ve buna rağmen hala cin gibi olmayı, ayrıca gözleriniz kan çanağı olsa batsa bile bir türlü uykuya dalamamayı...
Off!!!

Sanırım uyuyanlar çoğunlukta ben sessizce ve çaresizce temizlik yapayım.tlf baya ısındı...:temizlik: :hamarat: :KK45: :KK69:

ya o ben ben benim .Bir haftadir uykuya dalamiyorum cildiricam .Bayram gunu 24 saat uykusuzdum.Inanmiyorlarda soyleyince cok sinir bozucu devam ederse gidicem doktora havadan midir nedir .

ya o ben ben benim .Bir haftadir uykuya dalamiyorum cildiricam .Bayram gunu 24 saat uykusuzdum.Inanmiyorlarda soyleyince cok sinir bozucu devam ederse gidicem doktora havadan midir nedir .
Günaydın.ben saat 06:00 gibi dalmışım.sabah 08:00 uyandım hayata devam.bazen olur ya ama devam ederse 1 ay 2 ay tabiki Dr.

Erkekler komple adam olsa da bi huzura ersek rahatlasak :KK14:
Sürekli kafamın içinde kavga ediyorum. Başımı yastığa koyduğum gibi uyuyan beni sabahlara jadar uyku tutmuyor. Komple uyusam bi daha uyanmasam da rahata ersem :ruh:

Ben yine uyuyamadım :rapci: Dün 4 saat uyumama rağmen hala maşallahı var uykumun :21: nazar değmesin uykusuzluğuma ... :nazar: Psikolojim bozuldu sanki :KK70:

her akşam 10 gibi relax çay iç doğadanın var ya, ilk günler etki etmesede sonraki günler edecektir, kafeinden ada çayı yeşil çay elma gibi uyarıcı şeylerden uzak dur, bence gündüz yürüyüş falan yap, güneş ışığından mahrum kalma onunda etkisi olabilir

QUOTE="chess, post: 47222867, member: 159216"]her akşam 10 gibi relax çay iç doğadanın var ya, ilk günler etki etmesede sonraki günler edecektir, kafeinden ada çayı yeşil çay elma gibi uyarıcı şeylerden uzak dur, bence gündüz yürüyüş falan yap, güneş ışığından mahrum kalma onunda etkisi olabilir[/QUOTE] benim için yazmışsanız teşekürler benimki gećici .tatil dolayısı ile düzen bozuldu uyku saati m geçince uyumam yemek saatim geçince yemem.gece eve geç geliyordum gez toz hopla zıpla uykuda kaçıyor.yarın mesailerimin başlaması ile saat 05:00 güneşi selamlama da başlayacak :işsiz: Ben vardiyalı çalışıyorum :KK53::hasta:

Back
X