• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uykum yok

Bende uyumuyorum uykum gelmiyor yanina yatip kocayi uyuttuktan ssonra tekrar kalkiyorum uykum gelince yatiyorum bu saatlerde :)

Çok takma kafna hayatta halledilmeyecek sorun yo.. Bende bu site sayesinde geç yatmaya çalıştım okul zamanı ne yapcam bilmiyorum :)

Kaça gidiyorsun bilmiyorum ama kaça gidersen git alışıyor insan hele bi başlasın da okul günleri...

Son senem canm Üniv 4 bitecek inşallah.. Bu yıl pek sikmayacaklarini düşünüyorum evet bi baslasinda alisiliyor senin okul sıkıntın ne

Darısı başıma inş benim de üniversite 3.senem :D 2'de fazlasıyla sıkıldık,yoruldukigerildik 3de sıkmazlar diye umuyorum inş :) Yurtdışında okuyorum ben bazı özel sorunlardan Türkiye'ye dönmeye çalıştım da olmadı sanırım.Bu ay sonuna ya Türkiye'ye dönücem ya yurtdışına devam ama belirsizlik çok canımı sıkıyor :D

Darısı başıma inş benim de üniversite 3.senem :D 2'de fazlasıyla sıkıldık,yoruldukigerildik 3de sıkmazlar diye umuyorum inş :) Yurtdışında okuyorum ben bazı özel sorunlardan Türkiye'ye dönmeye çalıştım da olmadı sanırım.Bu ay sonuna ya Türkiye'ye dönücem ya yurtdışına devam ama belirsizlik çok canımı sıkıyor :D
Hayırlısı olur umarım hakkında 2. Sınıfta bolum derslerine geçildiği için bir zorluk oluyor ama 3. Sınıfta pek zorlanmadı bu yıl tez yazacağım bakalım beni neler bekliyor.. Türkiye deki Üniv. Neden gelemedin size öncelik tanıyorlardı sanki

Back
X