- Konu Sahibi tedirginkz
Bu siteye takıldım takılalı uykum gelmiyor :) ne kadar dertli arkadaşımız varmış Allah YARDIMCINIZ olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde 2 gibi uyuyordum ama burası çok farklı bir yer uyku felan bırakmıyor :) bide bugün sinirlendim ondan oldu sanırım .sbende uykum olmadığı için bu siteye takılıyorum :)
Neden acaba bi derdini varBenim uykumun da olduğu pek görülmemiştir baykuş gibi oldum son günlerde![]()
Bebekmi Uyutuyorsun ya hu :)) kocan sensiz uyuyamiyor anlaşılan canm :)Bende uyumuyorum uykum gelmiyor yanina yatip kocayi uyuttuktan ssonra tekrar kalkiyorum uykum gelince yatiyorum bu saatlerde :)
Tek basina yataga yollayinca icim rahat etmiyor oda bozuluyor zaten oyuzden hic tek yatirmadim bende uykum olmasada o uyuyana kadar yaninda yatiyorum oyuzden Allahtan cabuk uyuyoBebekmi Uyutuyorsun ya hu :)) kocan sensiz uyuyamiyor anlaşılan canm :)
Neden acaba bi derdini var
İlişkiler fedakarlık istiyor:)Tek basina yataga yollayinca icim rahat etmiyor oda bozuluyor zaten oyuzden hic tek yatirmadim bende uykum olmasada o uyuyana kadar yaninda yatiyorum oyuzden Allahtan cabuk uyuyo![]()
Çok takma kafna hayatta halledilmeyecek sorun yo.. Bende bu site sayesinde geç yatmaya çalıştım okul zamanı ne yapcam bilmiyorum :)Okulla ilgili sıkıntılarım var.Bir de uyku düzenimi bir kere bozunca toparlamak çok zaman alıyor.Şimdilik gece kuşu gibi takılıyorum![]()
Bende öyle canm ama pazar günü is değişiyor ailecek sabah kahvaltısıBen sabaha kadar uyumuyorum, akşama kadar da kalkamıyorum gecem gündüzüm yer değiştirmiş![]()
Çok takma kafna hayatta halledilmeyecek sorun yo.. Bende bu site sayesinde geç yatmaya çalıştım okul zamanı ne yapcam bilmiyorum :)
Aslinda fedakarlik mi bilmiyorum benim uykum yok sen yat gelirim sonra gibi bi cumle yerine uyuyana kadar sarilmak herseyi degistirir tavsiyeİlişkiler fedakarlık istiyor:)![]()
Son senem canm Üniv 4 bitecek inşallah.. Bu yıl pek sikmayacaklarini düşünüyorum evet bi baslasinda alisiliyor senin okul sıkıntın neKaça gidiyorsun bilmiyorum ama kaça gidersen git alışıyor insan hele bi başlasın da okul günleri...
İlerde uygularim o günleri gorursek :)) bencede daha güzeldir eminimAslinda fedakarlik mi bilmiyorum benim uykum yok sen yat gelirim sonra gibi bi cumle yerine uyuyana kadar sarilmak herseyi degistirir tavsiye![]()
Son senem canm Üniv 4 bitecek inşallah.. Bu yıl pek sikmayacaklarini düşünüyorum evet bi baslasinda alisiliyor senin okul sıkıntın ne
ailecek sabah kahvaltısı :KK63: 9da kaldıracaklar yarınBende öyle canm ama pazar günü is değişiyor ailecek sabah kahvaltısı![]()
Hayırlısı olur umarım hakkında 2. Sınıfta bolum derslerine geçildiği için bir zorluk oluyor ama 3. Sınıfta pek zorlanmadı bu yıl tez yazacağım bakalım beni neler bekliyor.. Türkiye deki Üniv. Neden gelemedin size öncelik tanıyorlardı sankiDarısı başıma inş benim de üniversite 3.senem2'de fazlasıyla sıkıldık,yoruldukigerildik 3de sıkmazlar diye umuyorum inş :) Yurtdışında okuyorum ben bazı özel sorunlardan Türkiye'ye dönmeye çalıştım da olmadı sanırım.Bu ay sonuna ya Türkiye'ye dönücem ya yurtdışına devam ama belirsizlik çok canımı sıkıyor
![]()