Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diş mi çıkarıyor acaba
Şöyle diyim.. Emzik kullanmıyorum.. Meme de uyuyordu hep doğru ama 5 saat kadar uyuyordu haliyle uyanınca acıkmış oluyordu emziriyordum.. Sonra böyle yavaş yavaş sık uyanmaya başlayınca meme ye aldım hep olmadı bıraktım artık her uyandığında almayı.. ek gıdaya geçiş yapıyorduk yavaş yavaş ardından tamamen başladık doymuyor mu acaba diye.. Doktora götürdüm tabii defalarca doktor bebekler de oluyor bazen böyle dedi hiç bi sorun yok dedi..Canim benim 7 aylik bebegim de oyle. Dis cikariyor olabilir. Cok huzursuzsa dr a danisip agri kesici suruplardan gece verebilirsin.
Karni acikiyorsa kasik mamalarindan aksam muhallebisi olarak verebilirsin.
Ya da tum bunlarin disinda destekli uyumaya alismistir meme emme, pişpişlanma, sallanma vb. Onu ariyor olabilir.
Emekleme döneminde evet duymamıştım hiç böyle bişey.. Gündüz de uyumuyor ki ne yapacağımı şaşırdım..Gündüz uykusu nasıl?benim oğlum 13 aylık gündüz ne kadar güzel uyursa gecede o kadar güzel uyuyor.birde emekleme döneminde ise çok koşturdukları için yoruluypr uykuları o yüzden bozuluyorda olabikir.
Beslenmesi iyi maşallah herşeyi yiyor şuan uyumadan da tok yatıyor emerek uyuyor çoğu zaman..Beslenmesi nasıl ?emzirerek mi uyutuyorsunuz ?
Köşklü çeşmeSizde gebzede oturuyormuşsunuz şimdi farkettim:)neresi acaba
Gündüz güzel uyumuyor.. Emzirmeden uyutuyorum yine uyanıyor.. Şurup verip uyutuyorum yine uyanıyor.. Denemediğim şey kalmadı diyebilirim..4 aydır olduguna gore dıs degil, aliskanlik. Her kalktığında emzırıyorsan veya emzik veriyorsan oda etkiler. Bızım ki guzel uyuyordu 9-10 aylıkken cok uyanmaya basladı tamda ıs bası yaptıgım sıra maaf etti beni. Sımdı 12.5 aylık bronsıt oldu cok agladı uyandı oksuruk ten ve fark ettim ki ne emzik ne kucak kendi kendine uyuyabılıyormus meger, birde uykusu kacıyor olabılır gunduz ne kadar guzel uyursa gecede oyle uyuyor demıs arkadas bu zaten bilimsel bısı eskiler bile soyle uyku uykunun mayasıdır dıye
Uyumadan 2 saat önce yoğurt yiyor.. Uyumadan hemen önce mama içiyor artı beni emiyor.. Mamamı Golden Goat bu arada il ay dan beri kullanıyorum önceleri uykusuzluk yapmıyordu mama.. Acaba dediğiniz gibi yoğurttan mı..Herşey olabilir aslında diş,gaz,acıkma,kulak ağrısı,karın ağrısı v.s v.s muhtemelen gece beslenmesini kesmişsinizdir,gündüz yada yatarırken yedikleri gaz yapmış olabilir,yoğurt ,süt özellikle çok gaz yapıyor geceleri,biz laktozsuz süt veriyoruz yatmadan önce mesela,böyle uyanıcakmış gibi olduğunda su içiriyordum o zamanda rahatlıyordu.gece uykuları 1 -1,5 yaştan sonra daha düzene giriyor bizimki 18 aylık şu an gece uykusu ancak düzeldi diyebilirim.
Su içiriyorum bu arada gece uyandığında..Uyumadan 2 saat önce yoğurt yiyor.. Uyumadan hemen önce mama içiyor artı beni emiyor.. Mamamı Golden Goat bu arada il ay dan beri kullanıyorum önceleri uykusuzluk yapmıyordu mama.. Acaba dediğiniz gibi yoğurttan mı..
Su içiriyorum bu arada gece uyandığında..Uyumadan 2 saat önce yoğurt yiyor.. Uyumadan hemen önce mama içiyor artı beni emiyor.. Mamamı Golden Goat bu arada il ay dan beri kullanıyorum önceleri uykusuzluk yapmıyordu mama.. Acaba dediğiniz gibi yoğurttan mı..