Yok mızmızlanıyor sallamazsam ağlıyor ya da artık 3 4 saat geçmişse meme ye almadan uyumuyor ağlıyo..Patlatamadığı içinde huzursuz olabilir.ağlayarakmı kalkıyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok mızmızlanıyor sallamazsam ağlıyor ya da artık 3 4 saat geçmişse meme ye almadan uyumuyor ağlıyo..Patlatamadığı içinde huzursuz olabilir.ağlayarakmı kalkıyor?
Serum Fizyolojik yapıyorum.. Bu arada Gebze de misiniz sizde..?Burnu tıkalı değil dimi?
Uyumadan 2 saat önce yoğurt yiyor.. Uyumadan hemen önce mama içiyor artı beni emiyor.. Mamamı Golden Goat bu arada il ay dan beri kullanıyorum önceleri uykusuzluk yapmıyordu mama.. Acaba dediğiniz gibi yoğurttan mı..
Şöyle diyim.. Emzik kullanmıyorum.. Meme de uyuyordu hep doğru ama 5 saat kadar uyuyordu haliyle uyanınca acıkmış oluyordu emziriyordum.. Sonra böyle yavaş yavaş sık uyanmaya başlayınca meme ye aldım hep olmadı bıraktım artık her uyandığında almayı.. ek gıdaya geçiş yapıyorduk yavaş yavaş ardından tamamen başladık doymuyor mu acaba diye.. Doktora götürdüm tabii defalarca doktor bebekler de oluyor bazen böyle dedi hiç bi sorun yok dedi..
Evet canım arapçeşmedeyim bendeSerum Fizyolojik yapıyorum.. Bu arada Gebze de misiniz sizde..?
Bir dönem biz de sizin gibiydik ama bizimki açlıktaymış ,mama verip doyurunca geçti .kaç doktora gittik ,alışkanlık vs dediler ama direkt doyurunca uzadı uykusu ,Beslenmesi iyi maşallah herşeyi yiyor şuan uyumadan da tok yatıyor emerek uyuyor çoğu zaman..
Kızımın adı Asya.. Aynen Asya da öyle.. Dedim ya golden goat bir aylıkken kullanmaya başladık sıkıntı çekmedim hiç şuan başka süt kullanamam zaten henüz erken.. Çok tşk ederim ilginiz için..Bizde golden goat kullanmıştık mama olarak ama ne de olsa o da mama rahatsız ediyordur mutlaka,biz 1 yaşında kestik mamayı dr süt verebilirsiniz demişti.normal süt de gaz yapınca laktozsuz vermeye başladık rahatlattı epey,ama yoğurt bayağ sıkıntı yapıyor gaz açısından.zaten gece dönmeleri hiç bitmiyor hep kıpır kıpır ara sıra kesik kesik ağlamalar.wallahi ancak düzeldi diyebilirim,şimdide azı dişleri çıkıyor o sıkıntılar var ama eskiye nazaran iyiyiz.yani demem o ki biraz daha sabretmeniz gerekiyor yaza inşallah daha rahat edersiniz bence.
Allah razı olsun teşekkür ederim..Ah canım sabredicez yapacak birşey yok zaman geçtikçe diş dönemi vs olmadımı uykuları dahada düzene giriyor.sabır etmek lazım.allah yardımcın olsun
Mama kullanıyorum.. Ek gıdaya veriyorum zaten şuan..Bir dönem biz de sizin gibiydik ama bizimki açlıktaymış ,mama verip doyurunca geçti .kaç doktora gittik ,alışkanlık vs dediler ama direkt doyurunca uzadı uykusu ,
Rica ederim,Allah kolaylık versin,bu arada benim kızımın adı da AsyaKızımın adı Asya.. Aynen Asya da öyle.. Dedim ya golden goat bir aylıkken kullanmaya başladık sıkıntı çekmedim hiç şuan başka süt kullanamam zaten henüz erken.. Çok tşk ederim ilginiz için..
Aaa Adaş çıktılar.. Amin cümlemize inşallah..Rica ederim,Allah kolaylık versin,bu arada benim kızımın adı da Asya![]()
Canım benım ne surubu yapma oyle seyler, gunduz benımkı o zamanda sımdıde aynı uyuyor tabı bazen uyuyamadıgıda oluyor ama 10 gunu asan dıs problemı olmaz aklında olsunGündüz güzel uyumuyor.. Emzirmeden uyutuyorum yine uyanıyor.. Şurup verip uyutuyorum yine uyanıyor.. Denemediğim şey kalmadı diyebilirim..
Tşk ederim.. İnşallah zamanla düzelecek.. Başka yapıcak bişeyim kalmadı.. Sütüm azaldı diye canım sıkılıyor sadece yoksa bi şekilde idare edebiliyorum..Canım benım ne surubu yapma oyle seyler, gunduz benımkı o zamanda sımdıde aynı uyuyor tabı bazen uyuyamadıgıda oluyor ama 10 gunu asan dıs problemı olmaz aklında olsun