Uykusuz bebeğimmm:(((

Dilruba2387

Rabbime sonsuz şükür ki seni bana verdi..ipeğimmm
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
226
73
18
37
Arkadaşlar bebeğim altıncı ayını dolduruyor yalnız uykuları hala düzene girmedi doğduğundan beri uykusuz doktor da bir şey demiyor geceleri ikiden aşağı uyumuyor gündüz bazen hiç banyo yaparsa ancak öyle sizlere sorum gerçekten bebeğe uyku eğitimi verilebilir mi yoksa uyku eğitimi falan hikaye mi Çok uykusuz kalıyor denemediğim yöntem kalmadı hala körpe Bebek gibi yerine koyuyorum uyanıyor hiç bir iş yapamıyorum evde:((inanın bazen yemek bile tecrübeli olan ve bu Konuya çözüm bulmuş anneler yardımlarınızı bekliyorum

Benim oglum 17aya girecek inan hala devam ediyor uyku problemimiz. Denemedigim hicbsy kalmadi büyüdükce düzene girdi az az. Tam düzeldi diyorumm dedigim gece uyunuyor disden. Yapcak bsy yok sabredecez büyümelerini beklicez benim icin tek cözüm bu.

Sabır lazım aslında karnını da douurmuyor ek gıdaya yemi başladık hiç bir şey yemiyor :((

Yıllardır takip ettiğim bir blogger hanım var. Google'a "elfony uyku eğitimi" yazıp ilk çıkana basıp o yazıyı okuyun. Başlıkta "Cemik ve uyku düzeni" yazıyor ona basın yani. Çok iyi bir hanım, çok güzel açıklamış. Eminim size de çok çok faydası olacak. :)

Benim kızım da 6.ayında ve inanın yok bir çözümü. Bazı geceler bir kere kalkıyor,süt içip uyuyor. Bazı geceler uyumasına imkan yok. Çıkarıp arabada gezdirip uyutuyoruz öyle geliyoruz eve. Genel olarak da gecede 2-3 kez kalkıyor. İnternette araştırmadığım yer kalmadı,her yerde yazan aynı. Çocuktan çocuğa değiştiği söyleniyor. Ben mecburen kendiliğinden düzene gireceğini düşünüyorum,uyku eğitimi verilse bile en küçük 15-16 aylıkken başlanabilir diyorum. Daha doğrusu kendime çizdiğim rota bu. Umarım siz başarırsınız,sağlıkla büyütün bebeğinizi. :nazar:

Sabır canım biraz sabır bebeğe uyku eğitimi veriliyo ama işkence gibi biraz bitki çayları öneririm düzenli olarak tok olduğundanda emin ol düzelir inşallah beni tanıyanlar bilir ne uzunnn geceler geçirdim kk da çıldırma noktasındaydım neyseki atlattık allah yardımcın olsun ;)

Arkadaşlar bebeğim altıncı ayını dolduruyor yalnız uykuları hala düzene girmedi doğduğundan beri uykusuz doktor da bir şey demiyor geceleri ikiden aşağı uyumuyor gündüz bazen hiç banyo yaparsa ancak öyle sizlere sorum gerçekten bebeğe uyku eğitimi verilebilir mi yoksa uyku eğitimi falan hikaye mi Çok uykusuz kalıyor denemediğim yöntem kalmadı hala körpe Bebek gibi yerine koyuyorum uyanıyor hiç bir iş yapamıyorum evde:KK43:(inanın bazen yemek bile tecrübeli olan ve bu Konuya çözüm bulmuş anneler yardımlarınızı bekliyorum
benım kızım 13 aylık 6. aylarında aynı senın çocuk gıbıydı ama 9. aydan sonra hersey yoluna gırdı gunduz bı yatışta 3 saat uyuyor gecelerı bazen kalkar bazen kalkmaz ama su aralar tekrardan diş patlatıyor hiç uyumuyor bıraz buyuşun düzene gırer ama bu seferde diş başlayacak

Yıllardır takip ettiğim bir blogger hanım var. Google'a "elfony uyku eğitimi" yazıp ilk çıkana basıp o yazıyı okuyun. Başlıkta "Cemik ve uyku düzeni" yazıyor ona basın yani. Çok iyi bir hanım, çok güzel açıklamış. Eminim size de çok çok faydası olacak. :)
Çok çok sağolun

Sabır canım biraz sabır bebeğe uyku eğitimi veriliyo ama işkence gibi biraz bitki çayları öneririm düzenli olarak tok olduğundanda emin ol düzelir inşallah beni tanıyanlar bilir ne uzunnn geceler geçirdim kk da çıldırma noktasındaydım neyseki atlattık allah yardımcın olsun :KK66:
Ünşallah Can'ım doğduğu günden beri böyle şimdi sadece biraz gece erkene cekti uykularını .ama ikiden aşağı uyumaz gündüz de bazen hiç uyumaz günde sekiz dokuz saat neyine yetsin :(ayrıca çok iştahsız normaldir inşallah ek gıdaya geçiş sürecinde bu iştahsızlık:(

Arkadaşlar bebeğim altıncı ayını dolduruyor yalnız uykuları hala düzene girmedi doğduğundan beri uykusuz doktor da bir şey demiyor geceleri ikiden aşağı uyumuyor gündüz bazen hiç banyo yaparsa ancak öyle sizlere sorum gerçekten bebeğe uyku eğitimi verilebilir mi yoksa uyku eğitimi falan hikaye mi Çok uykusuz kalıyor denemediğim yöntem kalmadı hala körpe Bebek gibi yerine koyuyorum uyanıyor hiç bir iş yapamıyorum evde:KK43:(inanın bazen yemek bile tecrübeli olan ve bu Konuya çözüm bulmuş anneler yardımlarınızı bekliyorum

havanın sıcak olmasından uyuyamıyor olabilir mi

Ünşallah Can'ım doğduğu günden beri böyle şimdi sadece biraz gece erkene cekti uykularını .ama ikiden aşağı uyumaz gündüz de bazen hiç uyumaz günde sekiz dokuz saat neyine yetsin :KK43:ayrıca çok iştahsız normaldir inşallah ek gıdaya geçiş sürecinde bu iştahsızlık:KK43:
Çok zorlama keyfine göre davran havada çok etkili sıcaklarda bişey yemek istemiyolar

Çok zorlama keyfine göre davran havada çok etkili sıcaklarda bişey yemek istemiyolar
Öyle yapmaya çalışıyorum yalnız gelişimi geri kalacak diye korkuyorum.üzülüyorum bu ay hiç kilo almamış hemşire iki hafta sonra tekrar getir eğer yüne aynıysa doktora yönlendirecem ddi.doktırluk be olabilir ki :((

Back
X