- Konu Sahibi kendikabugunda
Kızlar benim 4,5 yaşında bir oğlum var,odasını 20 aylıkken ayırmıştım,o zamandan beride bununla ilgili sorun yaşamamıştık.1aydır oğluma birşey oldu her gece uyanıyor korkuyorum diyor,bizim yatağımıza gelmek istiyor yada onunla yatmamızı istiyor.Ödül verdim olmadı ceza verdim olmadı,konuştum olmadı,kızdım olmadı ama artık sabrım taştı,önceden yatma saati gelince uykum geldi diyen çocuk şimdi ağlıyor uyumak istemiyorum diye,artık dün gece hat safhaya ulaştı akşam kitap okudum uyudu 2 de uyandı yine ağlıyor benim yatağmda yatıckmş,bende yanında oturdum korkma burdayım dedikçe ağladı,ağlamasından yan komşum geldi gece 3 te çocuğa birşeymi oldu diye.Sabah 8 e kadar oturdu uyuyamadı,okulada gidemedi.Korkmaması için dualar okudum,odasına yazdırdım astım,yastığının altına koydum ama yok hala aynı korkmadığı belli resmen kullanıyor bizi,özellikle de babasını babası evde olunca baba diye çığlık çığlığa ağlıyor,babasıda çok erken gittiği için işe kıyamıyor alıyor yanına.Artık dayanamıyorum ne yapıcağımı bilmiyorum lütfen tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşır mısınız benimle?