Uykusuzluk,uyuyama

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.165
1.749
333
Bolu
İyi geceler Kk
Benim derdim uykusuzluk,uyuyamiyorum.
Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır hep uyumam saat 4u buluyor haliyle ertesi gün 12.00dan önce uyanamiyorum.
Okula donucem ikinci dönem uyku düzeni oturtmak şart haliyle ders calisicam.
Yatağa giriyorum uyumaya çalışıyorum ama yok saat 4ten önce uyuyamiyorum.
Ne yapıcam ben ya gözüm seyirmeye başladı artık ben nasıl uyucaaam yaa :KK45:
Günde 2 bazen 3 defa tüm kahvesi iciyorum acaba ondan kaynaklı mıdır diye dusunuyorum.Ama onsuz da yapmıyorum.
Uyku hapı mi alsam hafiflerinden,yoksa doğal yollardan bildiğiniz bi yöntem var mi fikirlerinizi bekliyorum.

Uyku ilaci bagimlilik yapar. Alma bence. Ilik bir dus al yatmadan once. Melisa papatya gibi sakinlestirici caylardan icebilirsin. Bir de yataga yattigin vakit saga sola dönme. Yani pozisyonunu hic degistirme. 15dk sonra uykuya dalacaksin. Uyuyamasan da zorla kendini. Kimildama:) insallah isine yarar.

Uyku ilaci bagimlilik yapar. Alma bence. Ilik bir dus al yatmadan once. Melisa papatya gibi sakinlestirici caylardan icebilirsin. Bir de yataga yattigin vakit saga sola dönme. Yani pozisyonunu hic degistirme. 15dk sonra uykuya dalacaksin. Uyuyamasan da zorla kendini. Kimildama:) insallah isine yarar.
İnşallah ya bıktım bu uykusuzluktan sakinleştirici çaylar ise yarar umarim.

Bende mi doğursam ayol:KK45::KK45:
bu ne bebisi olan herkes mışıl mışıl uyuyor yorgunluktan
Tabi önce damat lazım :KK76:

İyi geceler Kk
Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır hep uyumam saat 4u buluyor haliyle ertesi gün 12.00dan önce uyanamiyorum.
Günde 2 bazen 3 defa tüm kahvesi iciyorum acaba ondan kaynaklı mıdır diye dusunuyorum.Ama onsuz da yapmıyorum.
Uyku hapı mi alsam hafiflerinden,yoksa doğal yollardan bildiğiniz bi yöntem var mi fikirlerinizi bekliyorum.
Türk kahvesi çok etkili yani bilmiyorum beni çok etkiliyor gece kesinlikle içme bide yatmadan ılık bi duş al bi bardak süt iç bi fincan melisa çayı demle iç sonra yatağa gir uyursun baktın böylede olmuyor bigun alarm kur şöyle dokuzda falan kalk o zaman normal olarak akşam uykun gelir şartlandırma kendini dörde umarım yardımcı olabilmişimdir

Türk kahvesi çok etkili yani bilmiyorum beni çok etkiliyor gece kesinlikle içme bide yatmadan ılık bi duş al bi bardak süt iç bi fincan melisa çayı demle iç sonra yatağa gir uyursun baktın böylede olmuyor bigun alarm kur şöyle dokuzda falan kalk o zaman normal olarak akşam uykun gelir şartlandırma kendini dörde umarım yardımcı olabilmişimdir
Çok sagolun dediklerinizi uygulucam.

İyi geceler Kk

Bir arkadaş daha yazmış gerçi ama, aynı dertten bi adet de bende vardı. Melisa ve papatya çayları inan iyi geliyor.

Bir de en garantisi, sabah erken kalk -becerebilirsen tabi :) - , gün içinde de kestirme yapma, gece de telefondan bilgisayardan biraz uzaklaş yatmadan bi yarım saat önce.

O ara çayını da demle.

Mis.

Peki ben bunları niye yapmadım bu gece :))

beans beans milupanın bi gece çayı var, anneler için olanı papatyalı falandı yanlış hatırlamıyorsam. Yatmadan yarım saat önce onu iç, tüm elektronik aletleri çevrenden temizle mışıl mışıl uyursun :KK46:

Yazmıştım ki tekrara düşmüşüm, benden önce yazmışlar:KK47:
Okumamıştım öncesiniii:KK55:

Back
X