Uykusuzluk ve anlayışsız koca

Mira_88

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.384
1.243
333
36
Merhaba hanımlar
Eşim yaklaşık 3 haftadır işsiz ama bu ay işe başlicak inşallah(hava şartlarından dolayı).

Adam evdeyken yemin ederim huzurum kalmiyor. Kibirli bir aptala dönüşüyor.

Malum kücük bebegim var ve cok cok uykusuzum. Büyük 2 yaşında oda akşam uyumadı neyse. O babasıyla icerdeyken bari azicik kestirim dedim. Yani ne kadar uyursam artık. Öyle uykusuzum ki bebeği emzirirken tutamıyorum.
Neyse tartiştik maalesef cocukların önünde. Pis pis laf soktu. Cocuk odasina gittim yerde kivrilir az yatarim bunlar uyumayacak uyutmayacaklar beni dedim.
Güya çocuklarla oynuyo yüksek sesle sarki söyluyor
Susarmisin dedikcr devam ediyor. Yanina gittim neden yapiyosun ya yarim saat uyumak istiyorum sen ise türkü soyluyosun dedim.

Ama gözlerim yerinden cikacak krizin esigindeyim.
Durdu söylediğim komikmis gibi güldü. Basladim bagirmaya sinirden kendime vurmaya.
Beyfendi üste cikmaya calisiyor. Agzima o kadar küfür geliyor ki. Bana sus diyi kendisi analigimi sorguya cekiyor. Geldi koluma nasi vurduysa agri basima girdi. Tek derdi aksam bizden sıkılmak ve biran önce akrabalarimiznda takildigi kahveye koşmak. Bide ara anneni diyor.
Sen ara hepsini anlat rezilligin ciksin ortaya dedim. Bana vurdugunu bana iskence edip guldugunu anlat sen anlatmazsan yarin anneni arayip ben anlaticam artii sabrim.kalmadi dedim.

Sana sarilmak öpmek icimden gelmiyor cunku her defasinda ya pislik ya haysiyetsiz ya öküz oluyorum. Hic senin için ne düşündüğümu biliyormusun? Bu yaralar birikiyor birikiyor sonra ama sen hic samimi degilsin bana diyosun. Olmaya calisiyorum ama olmak istemiyorum dedim. Gitti kahveye bende kaldim.cocuklarla. zaten sütümde azaldı. En cok oglumun aglamasina uzüldum delirecekti. Kusura bakmayin ama uzun oldu. Ben napim simdi? Güne o hic yokmus gibi davranmayi dusunuyorum

Bütün bunlar olurken oglunuz yaninizda miydi ? Kabus gibi resmen ya. Siz kendinize vururken çocuk orda değildir umarım. Haklısiniz yada haksizsiniz diyemem ancak lütfen oglunuzu kavgalarinizdan uzak tutun. Yazık.

Hayir böyle değildi. Adam beni sinir edip üstüme gülüyor. Yiyip icip yatiyor. Kendince iş konusuna üzülebilir ama biraz saygi. O calisinca ben erkenden yatiyorumki cocuklarda uyusun uyku saatini geldigin8 bilsinler.

Normalde sevecen sıkmayan yasaklamayan eli bol bir insan. Ama calismadiginda evde oldugunda cok kavga ediyoruz. Aglamaktan gözlerim kizardi

Hayir böyle değildi. Adam beni sinir edip üstüme gülüyor. Yiyip icip yatiyor. Kendince iş konusuna üzülebilir ama biraz saygi. O calisinca ben erkenden yatiyorumki cocuklarda uyusun uyku saatini geldigin8 bilsinler.

Normalde sevecen sıkmayan yasaklamayan eli bol bir insan. Ama calismadiginda evde oldugunda cok kavga ediyoruz. Aglamaktan gözlerim kizardi

İnşallah işe girer ve düzelir

Uykusuzluk,yorgunluk, halsizlik sizi delirtmis. Sizi cooook iyi anliyorum. Peki bu halinizi kocanizla guzel bi sekilde soylemeyi denedinizmi? Bagirip cagirmadan, sarilarak, operek? ...

Sorumsuz ve anlayışsız bi insan modeli demek ki.. Biran önce işe başlaması çok iyi olur. Tavrınızı koruyun ve sakinleşince konuşun. Çok yorulduğunuzu ve onun yardımına ihtiyacınız olduğunu anlatın.

Normaldir canım sıkma canını onun bi suredir işsiz olmasi seninde bebekle uğraşman stresli bir donem kolay degil alttan al boşver ustune gitme bence bizde ayni donemlerden geçiyoruz bebek var mesela bizimde çok yoruluyorum çok stess oluyorum cunku hic dinlenemiyoruz senin bebek kac aylik

Şu erkeklerin evde oturması ne kadar çekilmez oluyor ya dimi ama biyere gittiği zamanda mesela akrabasina ablasina falan gider bazen kalır gidince ozamanda sinirden patliyorum gerci niye acaba ben genelde gitmem onun ailesine fazla sevmiyorum açmiyorlar yaniii;(

inadına yapmış sen uyuma diyerek bildiğin ne kadar ayıp üzüldüm sana anlayıssız herif çocukları tek mi yapmıssında koşa koşakahveye gidiyor yasakla gitmesin senin ki de can

inadına yapmış sen uyuma diyerek bildiğin ne kadar ayıp üzüldüm sana anlayıssız herif çocukları tek mi yapmıssında koşa koşakahveye gidiyor yasakla gitmesin senin ki de can
Ama erkeğe gitme dersen inadına gider gıcık bir durum ama o seni sindirmeden sen onu sindirmesini bilceksin yani hic aman dur gitme falan demiyceksin tersini yaparlar

Ama erkeğe gitme dersen inadına gider gıcık bir durum ama o seni sindirmeden sen onu sindirmesini bilceksin yani hic aman dur gitme falan demiyceksin tersini yaparlar
sıkıyorsa gitsin başlarım onun tersine ben evde iki çocuk bakıcam o kahveye gidicek o saatten sonra anca anasının evine gider

Başlığınız o kadar yerinde ki eşiniz gerçekten çok anlayışsız uykuyu seven biri olarak size çok hak verdim yok mu aileden biri gelse de biraz dinlenseniz.

Back
X