Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir derdiniz, sıkıntınız mı var sizi düşündüren yahut üzen?
Malesef aynı sıkıntı bendede başladı.
Valla sıcaklardan olabilir canım ya. 2-3 gündür iyi ama bende bir süredir bir sağa, bir sola dönüp duruyorum, su gibi kalıyorum gece. Dert, tasa da bol ama uyku söz konusu olunca hiç umursamam halbuki. Bir de kafana uyuyamıyorum dıye takıp sureklı dıle getirme. Bir süre sonra psikolojik olarak uykusuzluk başlayabilir.
Bende de vardı 2-3 sene önce. Yatmadan önce bir fincan papatya çayı içerek daha rahat bi uyku sağlayablirsin cnm gerçekten işe yaradı bende. Hatta doğadan bitki çayı çıkarmış relax diye bilmemkaç çeşit şey var içinde ben denemedim ama denemekten zarar çıkmaz bnce
Hiç canını sıkma. Yukarıda arkadaşta yazmıs papatya cayı cok iyi gelir. Birde melisa çayı o bende çok etkili oluyor. Hemen sakinleştiriyor, huzur da veriyor. Uyuyakalıyorsun. Bir de ben gün içinde kendimi yoruyorum fazla fazla böyle zamanlarda. Günde 1 saat spor yapıyorsam 2 saate zorluyorum mesela. Sonra hoop uyumaya :)
ben uzun yıllardır uykusuzluk çekiyorum. Normalde insanın bir uyku düzeni vardır o saat gelince en fazla bir iki saat oturur uyur ama benim uyku saatim sürekli değişiyor bir gün akşam yedide uyuyorum bir gün sabaha karşı bir gün gün ortası. Günlerce uyumadığım oluyor ve yoğun bir baş ağrısıyla, bitkin uyanıyorum. sanki uyurken bedenim kendi kendine sokaklara gidip dolaşıyor. yani uyusam bir dert uyumasam bir dert. :)) ne zaman başladı bu durum bilmiyorum çok uzun zaman oldu. aman sen önlemini al. yeni başladıysa sıcaklardandır. dikkat et alışkanlık yapmasın. :))