Uykusuzluk!!

portakalcicegiii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
662
69
318
Denizli
yurtta 4 kişilik bir odada kalıyorum biliyorum kalabalık yerde yaşamanın zorlukları olacak elbette ama ben gece 3-4'lere kadar ışığın açık olmasını, sevgiliyle telefonda konuşulmasını artık kaldıramıyorum onlar uyudugunda nasıl hassasiyet gösteriyorsam aynı anlayışı da onlardan bekliyorum ama yok.. sınav haftasındayım erken uyanmam gerek derdimi de anlatamıyorum. gün boyu esnemekten çeneme ağrılar girdi artık napıcam ben

Kader ortağımm gel yanıma da dertleşelim.. Ben de aynı konudan muzdaribim ne yapsam boş, kar etmiyor 3ten önce yatış yok bize de sabah kalkamıyorum, okula geç kalıyorum, üniversite okumaya niyeti olmayan allah rızası için gelmesin üniversiteye olan bize oluyor ya

karşıma alıp çok kez konuştum bi kulağından girip diğerinden çıkıyor sanki. arkadaşlarımı da çok seviyorum aslında ama bu huyları soğutuyor kendilerinden.
ders çalışacaksanız da gidin etüt odasında çalışın belli saatten sonra onu da yapmıyorlar. sabaha kadar cetvelin yere düşme sesleri, diğerinin sevgilisiyleee fok balığı edasında acayip konuşmaları..

Aynen bende seviyorum odadakileri ama anlayışsızlar, kırmak da istemiyorum, pek okuma istekleri yok o yüzden anlamıyorlar halimi, çok tasasızlar gelecekte ben ne olacağım diye düşünmüyorlar, hepsi benle aynı yaşta ama 2. sınıftalar... Sene kayıpları olmuş ama hala aynılar, ne diyeyim allah sabrımızın mükafatını versin inşallah

amiiiin, inşallah...

Belki de ciddi bir şekilde uyarman lazım. Var ya en iyisi ev ya. Evde bir çeşit makarna bile bana orada ki 3-4 çeşit yemekten güzel geliyordu. Ailen izin verirse seneye çık eve bence.

Belki de ciddi bir şekilde uyarman lazım. Var ya en iyisi ev ya. Evde bir çeşit makarna bile bana orada ki 3-4 çeşit yemekten güzel geliyordu. Ailen izin verirse seneye çık eve bence.
ailem sağolsun ilk senemde bile evi teklif ettiler ama ortam kurmak adına yurdu tercih ettim. inşallah seneye çıkarım yalnız. siz tek mi kalıyordunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…