uykusuzlukkk...

elatelli

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
27
0
6
35
Balıkesir
Yardımınıza ihtiyacım var.. Aksam önemli bi sınavım var diye sabaha kadar uyumadim.sabah 5 gibi yataga gectim ve tam uyuyacagim esnada şiddetli bi deprem oldu yataktan fırladım.hala uyumaya çalışıyorum. Ama bu saatten sonra uyumam bana fayda saglamayacak 16.30da sinavim var ve hala hazir degilim.sersem gibiyim basım ağrıyo gözlerim felaket.24 saaten fazladir uyumuyorum anlayacaginiz. Uyumayipda dinc olmak icin ne yapmam lazim önerdiğiniz herangi bir icecek yokmu lütfen yardımmm

gecmis olsun canim, daha biraz zamanin varmis sinava kadar bence sen yinede uyumaya calis, birazcik bile uyusan sana iyi gelir, ne yazikki icecek falan bilmiyorum, sinavinda basarilar dilerim

çok geçmiş olsun.korku da sanırım etkili oldu ama uyuyamsan bile zihninin dinç olması lazım.
en azından bir kaç saat şuandan itibaren dinlenmeye çalış.iyi gelecektir.

Genç insanların uykusuzluğa toleransı sanılıdığından çok fazla. 48 Saati geçmediyse performansı o kadar kötü etkilemiyormuş.

Sakın psikolojik olarak ben uyuyamadım, kafam basmıyacak zaten diye o sınavın başına oturmayın.

Başarılar inşallah.

/: Arkadaşlar yazmış zaten , kahve içeceksin başka içecek ayakta tutmuyor.Sınavın çok iyi geçer umarım.Aslında sıcak bir duş alsan uykunu getirirdi rahatlatırdı.

Vuuvv neresinden canim ? :) valla cok istiyorum esimde gaziantepli. Aslinda benim geçiş yapma imkanim var ama eşim dolayısıyla burdayiz

Vuuvv neresinden canim ? :) valla cok istiyorum esimde gaziantepli. Aslinda benim geçiş yapma imkanim var ama eşim dolayısıyla burdayiz

içinden canım :) sen?
eşin memur mu ne bölümü okuyorsun
inşallah eşinin işleri buraya olurda bur da yaşarsınız.
çünkü gurbet zor çook iyi bilirim ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…