uykusuzluktan gebericem artık

bu konuyu önce eşinle konuşman lazım her şey eşte bitiyor diye düşünüyorum
ezilme hakkınıda hor görülme hakkınıda eşimiz KOCAMIZ veriyo kim ne derse desin

en başında eşim SES ÇIKARIP BENİM EVİM BENİM HAYATIM BENİM KARIM
:45::45: deseydi şimdiye ne sıkıntı kalırdı nede hor görülmek

Ama eski konularınız da okudum da çok şikayet etmişsiniz zamanında. Eltinize gereksiz bir ön yargı oluşturmuşsunuz yemeğe çağırmış meyve soyalım dedi diye vay neden çağırdı sen de gelinsin yapacaksın diye mi çağırdı gülüyor ama biliyorum ben yapmacık filan, kaynananız börek yapmanı istedi senin böreğini seviyor diye inadına süpürge çekme acil demesine rağmen sizin dediğiniz olsun diye süpürge çekip gitmeniz bekletmeniz, sonra mısır unu koy demiş sırf senin dediğin olsun diye ben koymam demeler, eşimi sevmiyorum kısmına hiç girmiyorum zaten öyle bir konunuz da var şimdi konu dışına çıkmayın diyorsunuz ama siz de pek geçimli sayılmazsınız. Eşiniz de sizin ondan soğuduğunuz farkında sanırım ki sizi tutmuyor çünkü zamanında çok fazla şikayet etmişsiniz. Nereye kadar gider ki böyle önce eşiniz sevmeyi deneyin. O sevildiğini hissederse sizden yana olur ama siz yapıcı değilsiniz ki çevrenizden ne bekliyorsunuz yazın sürekli konu açmışsınız bunlarla ilgili ama hiçbiri elle tutulur şeyler değil.

uzun zamandır konu açmıyordum. çünkü artık aile üyeleriyle de muhattap olmama yolunu seçmiştim. yani ne derlerse desinler eşime de kayınvalide ve sair kişilere de cevap vermemeye çalışarak sorunları bir nevi kapatıyordum.

ama yine patlama noktasına geldim. evi terkedeyim desem gidecek yerim yok. ama sonunda o da olacak galiba. ben kendime çeki düzen vermeye, düzeltmeye, insanlara mümkün mertebe saygısızlık yapmamaya yeminliyken sabrımı zorlaya zorlaya elimde kalıcak bi gün birileri...

konu şu, kayınvalide herkesin yanında oğluma yıllarca baktım büyüttüm de şimdi elalem parasını yiyor dedi. ben de sustum kaldım. ne diyeyim? ne eşim ne de kayınpeder cevap vermediler. ertesi gün çok kırıldığımı oğlunun paralarını tasarruflu bir şekilde kullandığımı ve neden elalem ve el kızı demekte ısrar ettiğini yüzüne karşı söyledim. hiç oralı olmadı.

bir hafta sonra evde bir tamirat işi çıktı. ben temizlemeden yemek yiyemeyeceğimi söylediğimde kayınpeder iyi o zaman ne bok yersen ye dedi. eşimi de aldı evine yemeğe gittiler. eşimde tık yok...

eşim eve gelince söyledim. nasıl olur, nasıl gidersin, ben dayanamıyorum dedim. her defasında beni haksız görüyor. beni suçluyor. ailesine toz kondurmuyor.

ben nihayetinde aynı yatağa girmek zorundayım bu insanla. bıktım artık. anasından da babasındanda.. inanırmısınız gözümle görüyorum yemek yerken devamlı ne yediğime, tabağıma ne kadar koyduğuma falan bakıyorlar.

konu dışında yorum yapmayın lütfen. teşekkürler

benim kv bana öyle diyecekti cevabım tek ve kesin olurdu sanane... ben yemesem sen yiyecektin oh ne iyi ettim sana bırakmadım der evden sepetler bir daha da evime giremezdi. oğlu da çok üzülüyorsa onu da peşinden gönderirdim eşyaları eline tutuşturup ne kadar terbiyesiz insanlarmış ya.. kocan olacak adamda insanlıktan nasibini almamış.. bence sen o insana bel bağlama kendi yolunu çiz...

kayınpederinin "ne ..... yersen ye" demesine takıldım
ahlaksız,terbiyesiz adam
bence kendini ezdirme canım
ağzına tık söylediği lafı.
saygı görmek istiyorsa,saygı göstersin

kv öyle deyince deseydin ki "kimmiş o elalem benim bilmediğim bişeyler mi var kocamı dostu sevgilisi mi?" senin elalem olmadığını bilmeliler. seni de anan baban besledi büyüttü bu yaşına getirdi sen de her akşam el oğlunun koynuna giriyorsun e bunun adına da evlilik deniyor. kv kimin parasını yiyor acaba. ne hadsiz ne densiz insanlar var allah iyilerle karşılaştırsın :50:

uzun zamandır konu açmıyordum. çünkü artık aile üyeleriyle de muhattap olmama yolunu seçmiştim. yani ne derlerse desinler eşime de kayınvalide ve sair kişilere de cevap vermemeye çalışarak sorunları bir nevi kapatıyordum.

ama yine patlama noktasına geldim. evi terkedeyim desem gidecek yerim yok. ama sonunda o da olacak galiba. ben kendime çeki düzen vermeye, düzeltmeye, insanlara mümkün mertebe saygısızlık yapmamaya yeminliyken sabrımı zorlaya zorlaya elimde kalıcak bi gün birileri...

konu şu, kayınvalide herkesin yanında oğluma yıllarca baktım büyüttüm de şimdi elalem parasını yiyor dedi. ben de sustum kaldım. ne diyeyim? ne eşim ne de kayınpeder cevap vermediler. ertesi gün çok kırıldığımı oğlunun paralarını tasarruflu bir şekilde kullandığımı ve neden elalem ve el kızı demekte ısrar ettiğini yüzüne karşı söyledim. hiç oralı olmadı.

bir hafta sonra evde bir tamirat işi çıktı. ben temizlemeden yemek yiyemeyeceğimi söylediğimde kayınpeder iyi o zaman ne bok yersen ye dedi. eşimi de aldı evine yemeğe gittiler. eşimde tık yok...

eşim eve gelince söyledim. nasıl olur, nasıl gidersin, ben dayanamıyorum dedim. her defasında beni haksız görüyor. beni suçluyor. ailesine toz kondurmuyor.

ben nihayetinde aynı yatağa girmek zorundayım bu insanla. bıktım artık. anasından da babasındanda.. inanırmısınız gözümle görüyorum yemek yerken devamlı ne yediğime, tabağıma ne kadar koyduğuma falan bakıyorlar.

konu dışında yorum yapmayın lütfen. teşekkürler

Bu olaylara sesini çıkarmassan devamlı içine atarsın bir gün kendini hastanenin kapısında bulursun kendini haberin olsun:50:

Rabbim sabir versin sana, ne zor! Bul bi is calis, biriktir parani, boyle omurmu gecer kardesim! Yapma! Yazik degilmi sana canim benim, cok uzuldum.... Bir hal caresi bulursun inş...

Back
X