• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykusuzluktan kurtulan var mı

raintimex

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
213
45
303
Merhaba ben buraya daha önce çok konu açtım ama şuanda çok farklı bişey sormak istiyorum. Burada ben gibi uykusuzluk yaşayıp daha sonra ilaç kullanmadan yada ilaç kullanarak kurtulan var mı ?

Ben 3 4 haftadır uykusuzluk sorunu yaşıyorum. Gece 1 gibi yatıyorum sabah 6 da pat uyanıyorum gün içinde de uyumuyorum hiç doktora gitmedim. İlaç iyi gelir mi daha mı kötü olurum bilmiyorum.

Ben de de uyuyamama sorunu var ama benim ki uykuya dalamama şeklinde yani yatinca düşünmekten uyuyamiyorum ama uyuyunca uyanma problemim yok.Son zamanlarda stresli bir olay yasadiniz mi onla ilgili olabilir.Spor yapmanizi tavsiye ederim.İlac düşünmeden önce

Merhaba ben buraya daha önce çok konu açtım ama şuanda çok farklı bişey sormak istiyorum. Burada ben gibi uykusuzluk yaşayıp daha sonra ilaç kullanmadan yada ilaç kullanarak kurtulan var mı ?

Ben 3 4 haftadır uykusuzluk sorunu yaşıyorum. Gece 1 gibi yatıyorum sabah 6 da pat uyanıyorum gün içinde de uyumuyorum hiç doktora gitmedim. İlaç iyi gelir mi daha mı kötü olurum bilmiyorum.
Erken yatip erken kalkmaya calisin. Bir sure sonra duzene giriyorsunuz zaten.

Ben de de uyuyamama sorunu var ama benim ki uykuya dalamama şeklinde yani yatinca düşünmekten uyuyamiyorum ama uyuyunca uyanma problemim yok.Son zamanlarda stresli bir olay yasadiniz mi onla ilgili olabilir.Spor yapmanizi tavsiye ederim.İlac düşünmeden önce

Ben normal zamanda da 12 bucuk 1 gibi uyurdum. Yine 7 8 gibi uyanır wc gider geri uyuyabilirdim öğlen uyusam bile gece uyurdum şimdi 1 de yatsam 6da uyanıyorum ve kafamdaki sesler susmuyo uyanınca diyorum hah şimdi uyandık yine uykusuz kalıcam diye aklıma takılıncada uyuyamıyorum
İlk başlarda yürüyüş yapıyorduk 3 4 gün yürüyüşe gittim akşam ama bu sefer daha kötü oldum hem yoruldum hemde uyuyamadım

Erken yatip erken kalkmaya calisin. Bir sure sonra duzene giriyorsunuz zaten.

Şöyle bir sıkıntı var daha erken yatarsam 11 12 gibi 4 5 gibi uyanıyorum zaten öğlen uyku çok bastırıyor ama yinede uyumuyorum zaten uyuyamıyorum akşam bi canlılık geliyor anlam veremedim. İlk başlarda papatya çayı falan iyi gelmişti yine 1 gibi yatınca 8 buçuğa kadar uyumuştum hatta daha sonra uyumaya devam ettim 10 buçuk 11e kadar falan ama 3 4 gündür daha kötü hal aldı çok sinir bozucu bir olay

Back
X