merhabalar arkadaslar,
her yerde okudugun 2. donemin daha rahat gececegi yonundeydi ama bende tam tersi oldu uyuyamiyorum normalde kafami yastiga goturmeyle uyuyan biriydim suan uyuyamadigim gibi en ufak biseye uyandigimda geri uyuyamiyorum cok bitkinim bas agrisi cok fazla oluyor uyuyamayinca..
var mi bunlari yasayip dogal yollardan cozen bi cozum bulabilen ? ;(
merhabalar arkadaslar,
her yerde okudugun 2. donemin daha rahat gececegi yonundeydi ama bende tam tersi oldu uyuyamiyorum normalde kafami yastiga goturmeyle uyuyan biriydim suan uyuyamadigim gibi en ufak biseye uyandigimda geri uyuyamiyorum cok bitkinim bas agrisi cok fazla oluyor uyuyamayinca..
merhabalar arkadaslar,
Bende gece 2 lere kadar otururdum uyku tutmazdı. Hamilelikteki uykunun bebeğin uykusuna benzeyeceğim duymuştum ödüm kopmuştu. Hiç öyle bişey yokmuş ☺ben uyuyamadım ama oğlum gece emmek için bile uyanmamıştı. alakasız oldu ama geçiyor. Uyuyamamak çok sinir bozucu ben çok kitap okurdum biraz olsun fayda ederdi. Bir deneyin bence
Gece en az 2 3 kez uyanip cok zor uykuya daliyorum. Sik sik.tuvaletim geliyor zaten. Bir de sicaklar var simdi. Hamileligimin basindan beri boyle gerci. Gecici zamanlar diye sabrediyorum ben de bir cozum bulabilmis degilim. Hamile yastigi sipariş ettim belki o bir cozum olur