uykusuzuzz

eldanarr

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
31
0
16
Muğla
iyi akşamlar arkadaşlar bir sorum olacaktı. oğlum şuanda 4 aylık. sorun uykumuz. oğlum uyuyor fakat gece 1den 2 den önce uyumuyor çok zor dalıyor uykuya. uyuduğu zaman sabah 10-11 gibi kalkıyo. bebeğimin uyku saatini nasıl öne çekebilirim. tecrübeli arkadaşlar yardım.

iyi akşamlar arkadaşlar bir sorum olacaktı. oğlum şuanda 4 aylık. sorun uykumuz. oğlum uyuyor fakat gece 1den 2 den önce uyumuyor çok zor dalıyor uykuya. uyuduğu zaman sabah 10-11 gibi kalkıyo. bebeğimin uyku saatini nasıl öne çekebilirim. tecrübeli arkadaşlar yardım.

Merhaba öncelikle çok küçük daha çok değilelim uyku düzeni uykusuz anneler com var nette ordan faydalanabikirsin orda kaç saat uyumadı gerektiği kaç ve en önemlisi nasıl uyutulabikineceği hakkında yazılar var daha çokk uykusuz geceleriniz olacak :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

senin bebeişin yine ii geç uyuyormuş benim kızım bebekliğinde geceleri hiç uyumuyor sabaha karşı uyuyordu ve gündüz birlikte uyuyorduk anlıyacagın gecemiz gündüz gündüzümüz gece olmuştu allah kolaylık versin

Benim oğlum da o aylarda öyleydi. Sonra düzene girdi. Şu anda 11,5 aylık hala bazen uyuması 12 yi buluyor. Eğer günlük uyku süresini dolduruyorsa çok takmayın bence kendinizi yıpratırsınız benim gibi. Her çocuk kitaplarda yazdığı gibi olmuyor.

uyku süresinden çok memnunum uyuduğu zaman kesintisiz 7-8 saat uyuyor tek derdim biraaz daha erken uyuması. sonuçta ev hanımıyız. o gündüz uyuyunca bizde ev işlerini yapıyoruz. gece de geç saate kalınca yıpranıyor insan. :52:

Benim oğlum da o aylarda öyleydi. Sonra düzene girdi. Şu anda 11,5 aylık hala bazen uyuması 12 yi buluyor. Eğer günlük uyku süresini dolduruyorsa çok takmayın bence kendinizi yıpratırsınız benim gibi. Her çocuk kitaplarda yazdığı gibi olmuyor.

Kesinlikle katılıyorum.
Her çocuk farklıdır.
Belirli bir kalıba sokmaya uğraşmayın.
Benim kızım 5 buçuk yaşında mesela gece 12'den evvel uyumaz hiç de bir sağlık sorunu vs yaratmadı bu çünkü uyuması gereken miktarda uyuyor ve zaten ben de sevmem erken yatmayı pek:) nasıl olsa okulda illa ki düzene gimeyecek mi?
Hiç sıkmayın canınızı da bebeğinizi de

Back
X