uykuya dua

eslem591

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
222
3
16
Tekirdağ
selam kızlar bugün 40 günlük olan bir kızm var gündüzleri uyur uyanık geceleri ayakta geçiriyoruz inanılmaz uykusuz çaresizlikten ne yapacağımı bilmiyorum yasin kitabinda bir dua buldum amme suresinde geçiyor [vecealna nevmeküm sübata]çocuğu uyuturken 7kez üzerine okunuyor uykusuzluk çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımızsina sağlık ver

canım ashab-ı kehf isimleri okunur yada bebeğin beşiğine konur diyor bendeki dua kitabında
YEMLİHA MİSLİNA MEKSELİNA MERNUŞ DEBERNUŞ ŞAZENUŞ KEFEŞTAYYUŞ KITMİR
holay gelsin zor bi durum canım ama kırkından sonra düzelir inşallah

selam kızlar bugün 40 günlük olan bir kızm var gündüzleri uyur uyanık geceleri ayakta geçiriyoruz inanılmaz uykusuz çaresizlikten ne yapacağımı bilmiyorum yasin kitabinda bir dua buldum amme suresinde geçiyor [vecealna nevmeküm sübata]çocuğu uyuturken 7kez üzerine okunuyor uykusuzluk çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımızsina sağlık ver

bugün benim kızımda 40 günlük ve gündüz uyur uyanık gece uykusuz yardım kızlar...

Allah kolaylıklar versin, benim oğlum 3 yaşına geldi ama hala o ilk zamanlarında yaşadıklarımı anımsadıkça sizi çok iyi anlıyorum.
O dönem ben uyku sorununu yarım kundak yaparak çözdüm, şükürler olsun oğlum hala uyku sorunu hiç yaşatmadı o zamandan beri bana.
Kundağa normalde bir fizyoterapist olarak çok karşıyım ama Tracy hogg'un bebek bakım sorunlarında mucize çözümler kitabında yarım kundağı yani bebeğin üst gövdesini hafifçe sarıp beşiğe koymayı ve poposunu minik minik pışpışlamayı öneriyordu,
benim oğlumda inanılmaz işe yaradı.
Bence bir dene, inşallah muvaffak olursun:55:
Birde kitabı bulabilirsen oku derim, kadının tavsiyeleri inanılmaz işe yarıyor.

Back
X