- 24 Temmuz 2015
- 670
- 1.674
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzelce konuş ve bi orta yolu bulun ama sevgi ve saygıyı yitirmeden canımSende haklısin canım ama evlilige daha adapte olamadan hamilelik basladi düzene oturtamadim bende ugrasiyorum olucak insallah uyku hep problemdi bende okul hayatimda basarizligimin sebepleri arasinda ilk ikiye girer,hamilelikte daha da artti ama esimde biraz abartiyor tam saatinde uyansa bi 30 dakika sıkcam kendimi ama cok erken uyaniyo yatak keyfi yapiyo beni 40 dakika oncesinden uyandiriyo falan cocuk gibi bu konuda..
Suan beni anlattin canım aynini yaptim ayni tepki ve sozu duydum ve kalkip oturdum tekrar masaya :)Benim eşim de öyle canim bende bazen kiziyorum ama bensiz yapmiyo bende evdeyim bütün gün bi kere çok kötü oldum hatta hazırladım kahvaltiyi gittim yattım geldi mirin kırın kaldırdı beni yataktan sensiz yemek yiyemiyorum diye evet bazen sınır bozucu oluyo ama olsun kuzum bizi görmek istiyorlar ben alıştım sonra uyumaya umarım sende alisirsin
Kız bnmki:) bu sekilde oldugu icin benden cok beslenemedi doktor suyun artmiyor hemde bebek cok gelismiyor almamiz lazm heran kaybedebilirsn dedi ertesi gun sezeryana girdim hemen..34.hafta 1570 gr 42cm dogdu..24.gun kuvezde kaldi hamileyken 28.haftaya kdr hersey cok iyiydi boyu kilosu suyu ama snra gelisimi yavasladi..bide boyle hep kusuyosun ya depolarin oyle bi bosaliyo ki 14 ay oldu dogum yapali daha yeni yeni topladim kendimi..Bide o kdr kusmama kilo kaybetmeme ragmen sutun cok boldu bizim minik erken dogdugu icin emmedi beni bende hep sagarak verdm yani sutu hic etkilemiyor bu kusma bulantilar:)Bebeginin cinsiyeti ne canim ah neler cekiyoruz :) tursu suyu bana da iyi geliyo cok tuaf :) pirinc pilavi ve tabiki haslanmis patates :)
İnsallah alışırsın o gittikten sonra uyumaya ben de zorla alıştım ama süt iç yat yoğurt ye mesela bazı günlerde direk duyma ben şimdi onunla kahvaltı yapamiyorum git gide oturuyo aslında kalkiyo o çayı koyuyo beni kaldırıyor önceden yapmazdı hamileyim diye yapiyo oglusu için yanı :) sonra ben sofrayı kuruyorum o yiyor ben o giderken hemen yatağa gidiyorum kalkıp tek basima yapıyorum sonra da bi de düşün benim eşim öğlene yemek için de eve gelir hep böyle yanı ben de alismistim o düzene onsuz kahvaltı yapamiyodum eminim değişir canim hamilelikte üzme kendini böyle bi şeyeSuan beni anlattin canım aynini yaptim ayni tepki ve sozu duydum ve kalkip oturdum tekrar masaya :)
Allah bagişlasin sıkıntili olmus ama gecmis cok sükür, benim de oglum olucak hayirlisiyle ben o kadar kusmama beslenememe ragmen bebegimin kilosu iyi ama biraz seker cikti oda ayri tuaf hic tatli yemem gebelik sekeriymis o yuzden bebekde büyük buda iyi bisey degil tabi ki kusma ile vucut su atiyormus doktorumda bol bol su iç dedi :) bende korkuyodum süt olmaz die su atiyo ya vucut suan cok sevindim canim :)Kız bnmki:) bu sekilde oldugu icin benden cok beslenemedi doktor suyun artmiyor hemde bebek cok gelismiyor almamiz lazm heran kaybedebilirsn dedi ertesi gun sezeryana girdim hemen..34.hafta 1570 gr 42cm dogdu..24.gun kuvezde kaldi hamileyken 28.haftaya kdr hersey cok iyiydi boyu kilosu suyu ama snra gelisimi yavasladi..bide boyle hep kusuyosun ya depolarin oyle bi bosaliyo ki 14 ay oldu dogum yapali daha yeni yeni topladim kendimi..Bide o kdr kusmama kilo kaybetmeme ragmen sutun cok boldu bizim minik erken dogdugu icin emmedi beni bende hep sagarak verdm yani sutu hic etkilemiyor bu kusma bulantilar:)
Hamile bir bayanin gida gibi, vitamin gibi uykuya da ihtiyaci vardir! Hamilelikte bol bol uykunuz gelir, uyursunuz ki vucut uykuyu depolar ve bebeginiz dogdugunda uykusuz gecelere direnciniz olur. Esinize lutfen bunu anlatin.Ozet..Eşim sabahin 6 sinda ise gidiyor isine meslegine aşik bense butun gün evde yanlizim hic arkadaşim yok sitemde bütün bayanlar calisiyor onlar isten dönuncede esim dönmus oluyor tv izle izle bi hal oldum ,bari sabah gec uyanayim diyorum uyandim mi uykuya tekrar dalmam zor oluyor ama esim 6 dan once uyandiriyor disiplinli ol diyor kahvalti hazirliyorum gözüm kapali illa otur yanima sende yap diyor ama yiyemiyorum hamileyim bulantilar zaten cok kotü ama anlamiyor 2 gun aksamdan hazirladm kahvaltisini cayi termusa koydum dolaptan masaya koyucakti ama neymia bensiz olmazmis ya bana da yazik psikolojim bozuldu evde bi basima siz söyleyin kim hakli nasil davranmaliyim bu gidisle bebege bakamazsin diyor cok üzüluyorum![]()