eşimle 10 yıl flört edip evlendik şu anda bir yıllık evliyiz. aramızda farklılıklar olduğu flört ederken de belliydi ortak müştereklerde birleşebiliyorduk. ama evlenince mecburen ailesinin içine girmek zorunda kalıyorsunuz bu yüzden bir tavsiye evleneceğiniz kişinin ailesine çok dikkat edin eşinizden vazgeçmediğiniz sürece onları hayatınızdan çıkaramazsınız. ve bu aile bıktırdı beni. çok cahil ve görgüsüzler(bu kelimelri kullanmayı hiç sevmem aslında ama onları ancak böyle tanımlayabiliyorum). 2 aylık evliyken evime gelip 3ay kaldılar ve herşeye karışmaya kalktılar, bunun yanında eşim ailesine çok düşkün, onlar varken beni ihmal ettiğinin farkında değil. sadece annesi ve babası da deil bir de amcası var başımızda bizi evlenmeden önce kredi çektirip borçlandırdı ve eşim amcasına da çok fazla değer veriyor (buna rağmen), onu suçlamama izin bile vermiyor. ailesi her işimizin içinde bıktım artık. hiç bir şeye sesimi çıkarmayıp hanımefendiliğimi bozmamaya çalışsam da olmuyor artık. ayrıca bir yıldır da işsizim bu da tuzu biberi oldu. evlendiğim ilk günden beri başkasının borcu ve problemlerini çekmekten bıktım.ayrıca eşimin çevresinde en başta anne babası olmak üzere evliliği düzgün olan kimse yok, eşim kendine farkında olamadan onları örnek alıyor, çok kapalı ve kadını geri plana atan bir aile, onlara göre kadın susmalı ve sürekli fedakarlık yapmalı, hakkını savunan kadın ise her türlü iftiraya mağruz kalabiliyor.boşanmayı bile düşünmüştüm, ama eşimi çok seviorum, onun da beni sevdiğini biliyorum ama çevre baskısından dolayı bana çok yüz vermemeye çalışıyor aklı sıra.